Ракетата скандализира още в първия си мач на Световното

Жест на О'Съливан може да доведе до дисциплинарно наказание

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зарове хвърля - хазартен тип

Селтакис се опитва да принизи един от интелигентните спортове. Хайде да се спрат тъпаците в снукъра да търсят под вола теле. Рони е талантлив. И на мен не ми е любим, но му признавам таланта и труда да стигне до мястото, на което е. А тази злоба дали ще донесе на Селтакис нещо?

tonk11

Това е малко като вица за професора и въпроса му за : какво държа в джоба, което започва с К....? И отговора - ключ колежке, другото са само ваши фантазии! Тия щуротии вече почват да писват.

А случайно да се замислите, че в снукъра с дясната ръка се извършва подобно движение при удар, или че може да си раздвижва китката?

Какво му е на жеста на Ракетата?! Вие може и да не знаете, но Рони е член на Варненския клуб на табладжиите и се готви за летния турнир Варна Опън Beer! Тренира човека да хвърли епек. Гюлбаарата не е за всеки. Давай Рони! Чакаме те август във Варна! ген. Конашенко и той ще присъства.

Извинявайте ама тук вече говорим за журналистически тероризъм. Супер нелепа история. Рони може да бъде обвиняван в какво ли не, но не и неуважение към когото и да било. Много пошло.

Имам спомен, че беше нарекъл некадърник свой опонент и беше казал, че с лява ръка играе по-добре от него. След което го накараха да довърши мача с лява ръка и ако победи, няма да го накажат. Е, победи го - но Рони винаги се е държал високомерно. Но пък е номер 1, невероятен!!

Всъщност “жеста” го отправя, към себе си. Иронизира се заради слабия удар. Въпроса е, че не там мястото да го прави.

Ако тези, които го съдят никога не са правили това, което показва жеста, нека го глобят, ако пък са редовни абонати, нека се съсредоточат върху друго.

и къде е "жеста"? да ви пикая на измислените ценности и измислената демокрация

И какво толкова неприлично има в жестта му? Аз лично не видях нищо.