17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голяма работа станала... И ние пращаме нашите трениори на другия "бряг" след 'найстата пореда загуба. На този му казали истината в очите и оревал света. Колкото и да се лъжем, истината е, че те са по-големи расисти от белите. Един черен в квартал за бели е предпоставка за проблкеми, но един бял в квартал за черни е предпоставка за убийство. Поинтересувайте се, ще се убедите сами.

В англия няма расизъм.. Никакъв! Арогантни английски тъпаци..

Либерастите вкараха мангали в етнически чистите държави за да бъде разделено и противопоставяно населението и хората вместо да не се говори за кражбите и лъжите на политиците а да се скандализира за расизъм и политкоректност които са следствие на маймунизиранети на европа. И Бг искат да стане такава и няма да им е трудно.

Въпрос. Когато някой е с черен цвят на кожата, защо да трябва, като те питат какъв цвят е тя, да отговориш нещо друго, освен черен? Нали има Божа заповед, която казва - не лъжи.

расизъм има тогава когато се дава икономическо или друго предимство в ущърб на друга раса да наречеш някой негар или свиня нее расизъм а и науката отдавна доказа разлики в интелекта при черната и бялата раса.

Вече не можеш да обидиш черен! Полицията ще си счупи краката да разследва! Ама ако черен обижда бял, жълт лилав, бенбян.. Ченгетата ще си папкат щастливи поничките ... Да не говорим как на черните им се дава право да се наричат и обръщат един към друг с "Негър", но нека бял го направи....

Държава, в която това са действията на полицията - не я чака нищо добро.