Роджър срещу Рафа в Африка - предстои мач, който ще влезе в историята

В петък от 20,30 ч българско време двамата големи ще играят пред рекордните 50 000 души

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото и мача да направят двамата сакати, ЦАР ДЖОКО си остава номер уан......... Откакто Джоко влезе в тура ги мачка всички..... Федерер от 2010 година не е бил номер 1.......запомнихте ли 2010 година....... С изключение 7-8 седмици, където спечелиха с рафата 6 поредни мастъра......, НО...., НООООО ДЖОКО беше извън игра.... 2017....... Както и да е, нека правят измислени рекорди..... АЗ ЩЕ ПОМНЯ САМО ДВА....... УИМБЪЛДЪН 2019, И 4 ПОРЕДНИ МАЧКАНИЯ НА АО..... И ЩЕ ПОМНЯ НЕВЕРОЯТНИТЕ 16950 ТОЧКИ, КОЙТО невероятните рекордьори НИКОГА НЯМА ДА СЪНУВАТ ДАЖЕ........ А ДЖОКО МОЖЕШЕ ОЩЕ ПРЕДИ 3 ГОДИНИ ДА МИНЕ РЕКОРДА ЗА НАЙ МНОГО СЕДМИЦИ НОМЕР 1...... НО МАЙ СЕ НАМЕСИ ДЪЛГАТА РЪКА НА ЧЕРЕПА.... ХАХАХА..... ДВА ПОРЕДНИ ПЪТИ ПАДА НА ФИНАЛНИЯ МАСТЪР И ГУБИШЕ НОМЕР 1 ЗА ПЕРИОДА В КОЙТО НЕ СЕ ИГРАЕ ТЕНИС 12-13 СЕДМИЦИ (ОТ СРЕДАТА НА НОЕМВРИ, ДО КРАЯ НА АО СА 13 СЕДМИЦИ).... ЧЕСТИТО НА ПОБЕДИТЕЛЯ, И ПОМНЕТЕ, МОЖЕ ДА СИ мислиш, че си най добрия с годините, но хората помнят ЕДИНСТВЕНИТЕ ТИ ПРОВАЛИ........ МОЖЕ ДА ИМАШ 20 ТИТЛИ...... НО НЕМОЖЕ ДА ИМАШ ПРЕДИМСТВО НА ЛУМПЕНИ И НАРКОМАНИИ И ЧЕРНИЛКИ ОТ КОЛА И ВЪЖЕ В АНГЛИЯ И ДВА МАЧ БОЛА И ДА СЕ НААААКАШШШШ...... ПОСЛЕ ЕЛАТЕ ДА МЕ УБЕЖДАВАТЕ КАК БИЛ НАЙ ВЕЛИК...... НАЙ ВЕЛИК Е В ТОВА ДА ПРАВИ ЕДИН СЛЕД ДРУГ БЛИЗНАЦИ НА МИРКА СВИРКА..... ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ......... И ДА ХОДИ ДА СЕ ИЗЛАГА НА ДЪРТИ ГОДИНИ ДА ИГРАЕ ЗА ПУБЛИКА ПРЕД АБОРИГЕНИ, МАИ, АМАЗОНСКИ ПЛЪХОВЕ........ ПОСЛЕ ПРОПУСКА ТУРНИРИ, ЧЕ Е УМОРЕН И ГУБИ ТОЧКИ....... ДА ЖИВЕЕ ДЖОКО, ТОЙ ПРОМЕНИ ИГРАТА... СЛАВА ДЖОКИ..... А ЗА НАДАЛ ДРУГИЯ ПЪТ ЩЕ ПИША, СЛЕД КАТО СИ ИЗКАРА РЪКАТА ОТ ЗАДНИКААА

Истината е,че тези велики тенисисти като си отидат ще има голяма празнина в тениса,докато не се появи нов човек,който да заплени сърцата на любителите на тази игра. На корта ли са Роджър и Рафа - той е пълен и това организаторите го знаят отлично. Можем само да се радваме,че помагат всеки както може. Джокович също е голям спортист,но колкото и да се напъва не може да има толкова много фенове по света и както каза Макенроу - "Това много го изнервя".

Това че никой не обича православните християни е ясно, само не ми е ясно защо е тая ненавист

Григораки защо не са го поканили...да им носи кърпите :)

Политиката яко навлиза в тениса. Значи тоя мач без значение щял да влезе в историята, а че Джокович ги млати и двамата като за десерт, е нищо интересно, а?

И къде по-точно пише, че мачовете на Джокович са нищо интересно?

Между редовете го пише, пич

Колкото и да игнорират най-добрия тенисисти, той ще си остане номер 1, поне в следващите 20 години

*тенисист,