17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо дадохте титлата футболист на 21 век на гелосаното, жека не е минал още, а и трябва приза да го вземе Роналдиньо ВИДЕО Ronaldinho: 14 Ridiculous Tricks That No One Expected Ronaldinho 2006 Ballon d'Or Level: Dribbling Skills, Goals, Passes

Какъв е смисъла на сила хубост не става. Остави детето да си живее живота чипс и кола в седмицата два пъти няма лошо да не са полезни ама на кой не му се иска... И така да натиска детето да става футболист... Детето може да има друг талант или мечта така не става.. И кво вече искал публика да го освиркват и до вчера цивреше... Никога не съм харесвал Роналндо и не е пример за държание... Меси има дарба по-добър е Роналндо също играе, но в момента меси си е меси и само той се доближава до легенди като Марадона, Пеле..Роналдо и са иска не може то си е дарба а тренировки и усилия се получава но за истинския футбол се изисква дарба!

Кристиано може да е всякакъв, но може да му се отрече, че в спортно отношение е супер професионалист, не случайно е в по-добра физическа форма от 20 годишни играчи.

много скоро в Левски

изгледай някое друго мачле за да видиш къде се намираш ...... мачлетата да бъдат с Маестро Батистута, Маестро Кройф, Маестро Роналдо ама истинският, Маестро Зико, Маестро д-р Сократес, Маестро Румениге и поне още стотина по-добри от теб.

Ти да видиш, на сигани те не им стигат парите за Кока Кола да дават на чаветата!

Откога взе да те мотивира освиркванията бе, забрави ли как цивреше като девица недоклатена а сега го мотивирало нещо.Типично за жена, не знае какво иска

Супер про. Оползотворил парите си качествено. За сравнение с Неймар мангала (по душа).

Едно не мога да разбера - след като нещо било " вредни храни и напитки" , защо свободно се продава в магазините ???? Или това е субективното усещане на някой си промит мозък .... Ами забранете ги след като били вредни !

Трябва да вземе мерки навреме... Да го "гали" по главата. Или да му дойде или съвсем да изчезне...

Ма"а му лапешка.... Но и Кристиано знае, че " Кока- кола" е вредна! Добър баща!

Кристиано е професионалист!