17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в този бункер?

Журналистите днес или ги мързи да правят разкрита или чакат готова информация за да я препредават. Шумахер има имение в остров Майорка от поне 2002 година и е в близост до имението на Стоичков в северозападната част на острова.

Тази тяхна статистика е страаааашна :D Преди изборите: -“Има такъв народ на 4-тo място”, а то какво стана.... :D Защо изобщо им се плаща на тия фалшиви врачки! :D

Този коментар как се появи тук дейба :D

Кой би живял в Швейцария, като може да живее в Испания?!? Много ясно, че ще изберат Майорка. Същата работа, като онзи принца на Англия. Отиде да живее в Канада. Голям смях, изкараха 3-4 месеца и айде в Клаифорния! То кой луд ще се завре в Канада, ако може да живее в Калифорния!

Като навъртиш годинки може и друга песен да подхванеш

Коя? "Целувката на Ана" ли?

Какво срамно има след толкова години на криене тай-после да кажеш и покажеш на света един шофьор,по професия автомонтьор,който стана почти милиардер от безсмислено въртене на обиколки. Шофьорите на камиони и тирове вършат къде по-полезна за обществото работа,но не са известни,не са и милионери.

Съгласен за безмислието на професионалния спорт и твърде многото пари, които се въртят в него. Но какво значи да го покаже на света? Той не е някаква панаирджиска маймуна, че да го показва на света. Освен това мисля, че за почитателите му е по-добре да го запомнят като шампионът Шумахер, отколкото като някакво безпомощно парче месо приковано към инвалидна количка и неразбиращо какво става около него. Кой има нужда от това?!!

Феновете му от години искат да го видят или да научат нещо за състоянието му,затова липсата на каквото и да е информация в случая поражда спекулации и е контрапродуктивна.

Ами, Виж огледалото и ще се запознаеш