Шампионът Руис избухна: Няма да се бия в Саудитска Арабия

Мексиканецът държи реваншът да се проведе по неговите условия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Просто трябва да кажем на Руис времето и мястото" Просто си твърде прост и очевидно не е толкова просто, колкото ти си прост, драги ми Педи с розовите бузки. Дебелото кИфте може да определи мястото и хич няма да му дреме за подписания договор, което е подписан при съвсем различни условия и сега става невалиден. Само да не се изхитри и да реши, че иска мача да се състои в Мексико на Ацтека, че тогава африканчето не само ще бъде бит от него, но и от публиката, а накрая може да стане сексуална робиня на мафията.

Никой чужденец не иска да прави нищо в Саудитска Арабия. Тази държава все-още е в 13-ти век.

Абе Руиз се държи като малко дете, което тропа с крак. Преди първия мач е подписал кофти договор с малък процент за реванша. Сега им извива ръцете за повече пари. Хърн не ми е симпатичен, но направи предостатъчен компромис да е на неутрална територия, а не в UK. Ако не се състои реванш и двамата губят, но той повече отколкото Джошуа. 1. Отнемат му титлите и стават вакантни. Джошуа ще се бие като претендент за да си ги върне и на него ще му дадат мачовете. 2. Като го засъдят ще му вземат всичко изкарано обратно. Не знам как си мисли (Руиз), че е в позиция да определя условия. Излез, бий Джошуа втори път ако ти стиска и тогава ще завалят големите хонорари.

Некой па е презобал с нещо ми се струва? От подписан договор няма как да изклинчи, това не ти е пазарлък на мегдана, най-малкото защото ще му отнемат титлите и спрат правата да се боксира известно време! Просто си прави ПР шкимбито.

Бизнеса уби спорта...

Горкият, шефовете му не са му казали, че Джошуа ще му легне в първия мач и сега, като го згази товарният влак, няма да знае на кой свят е.

А! Щатите искат да правят и то много - последно им продадоха оръжия за 100млрд., помагат им да избиват хусите в Йемен, сирийците в Сирия, пазят ги от Иран...

Цял живот тренираш без почивка, развиваш атлетично тяло и накрая излиза кварталния дюнерджия и те пребива от бой.

Където и да е мача, за мехиканеца думата действителност ще придобие ново измерение. По-действителен може да му се получи само мач с Уайлдър. Да протака докато може, това са му петте минути слава.

Това не е точно така, Руиз трябва да се договори за реванш, срока е една година от предния мач, ако не се договорят следва търг и там не се знае дали Хърн ще го спечели...

Нищо подобно. Договорът е юридически-правно взаимоотношение, а тук говорим за бокс и различни пояси на различни федерации, които изобщо не се вълнуват от договорите м/у отделните състезатели. При тях има друг вид правила (в това число юридически) и е много лесно да бъдат отнети титлите по служебен път.

Или не си наясно, или ТИ, точно ТИ, си промоутърът на някой от двамата за да знаеш какво са подписали. Кой ще ги чака 1 година да стоят заключени титлите?:) IBF вече дадоха срок.

анди би черния 100%.както Кличко утрепа Пулев

И що пропусна че и Руслямска държава им продава оръжия за да избиват християните?

Тлъстакът няма думата кво се парк на интересен радва се на ламарините(поясите) като хлапе на снукъра да е...и лоената топка, ще яде черния боздуган на Джошката......

Ами подписали са.Ако не се яви губи и готово.но много хора ще загубят пари