17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Относно застраховката - пълното каско няма да я покрие отначало, защото обикновено е персонално. Ще препратят случая към работната застраховка на мивкаджията, от там ще кажат, че е карал безотговорно и лев няма да дадат. Нашия ще съди мивкаджията, ще се окаже гол като мишка и при така съеклите се обстоятелства вече каското ще плати, освен, ако каското не се навият още от начало да платят и да спестят цялата въртележка.

Не знам кое е по-лошо, катастрофата или този/тази дето снима.

Сигурно има 50 милиона, каското ще покрие щетите, ще вземе новото после. Естествено, че Здраве да е

В тия автомвки взимат хора да работят, от където и да е... Хора без професия... Всеки мангал може да ти мие колата и да я СЧУПИ... Нямаш никаква гаранция... По- добре САМИ да си миете колата.... Най- новия виц.. Някъв който имал фирма за миене на мръсни гащи и килими, ПИСАЛ че има Фабрика... Всяка фабрика ПРОИЗВЕЖДА нещо. Питали го- "" Твоята фабрика, КАКВО произвежда ??"" Оня не можал да отговори. А отговора е- "Фабриката му произвежда лайна и говна".... Хората му дават мръсните си гащи и килими да ги пере.. И после той им връща гащите и килимите, а ПРОИЗВЕЖДА лайна и говна..

В този случай и застраховката нихтарбайтен... карал я е не член на семейството, а някакъв дришльо от автомивката... вай,вай,май... Ше му се обадя да я взема за регистрацията... после ще набавим кола и ще я маркираме като тази... да. Ало, буда, абе харесал съм едно ферари...

мигрант инженер?

Сега разбрахте ли защо не си купувам Ферари ?

За подобни случаи си има застраховки.

Има 100 на 100.

Добре, че нямам Ферари. Щях да се побъркам от мъка.

Ако беше си го измил сам........

!

не ги следя футболните отбори, ама да не би да е Дженова?

Не е, Дженоа си е.