17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тази безформена лоена топка да е министър на спорта.Тази уж симпатична говортителка не вярвам да си ляга трезвена вечер при този шопар,ама за мангизи всичко е визможно.

Г-Н Министре давам ви един приятелски съвет! Взимайте си дебелата заплата, яжте си още по -дебелите мръвки и си пийте винцето... Така или иначе нищо не зависи от вас..само ще си навлечете ядове от " бащицата" с вашите не подготвени коментари.

То и спорта е новост за теб, ама висиш на заплатка.

Ха - ощипаната стюардеса!! - Той нищо не знае завалията! Ами ти в кое правителство си бе толуп?? Само се правиш, че не знаеш - няма да ти мине номера!!

Ако не си съгласен - прав ти път, а ако си лекар както се твърди не е лошо да откликнеш на воплите за помощ на колегите си, ще ти се намери работа.

Естествено , че са НОВОСТ за теб , Ти така и досега още не си разбрал на какво точно си " министър" , освен че си станал като НЕРЕЗ от ПЛЮСКАНЕ и крадене - Нито имаме " спорт" , нито имаме " младеж" - Младежта е в ЧУЖБИНА ,а това което се мотае из улиците на София е НЕГРАМОТНА паплач и безделници !!!

изкамеси стадионите и феновете да си ходят да гледат мачове иначе без фенове не мач

Смирение, г-н министър на спорта..... каква новост трябва да е за теб превенцията от шибаната чума!?!?! Кажи какви са ти стратегиите за Бг-футбола, щом оспорваш объркания Дерменджиев? Ааааааа!

На този дебелак малко ли му беше престоят в болница. Само че за него имаше болнично лечение, а ние ще умираме постълбите. Няма да се срине държавата без някакви си спортисти, и то некачествени, и без техните мероприятия.

Много си грозен, бе!

Свиня продажна. Не му стигнаха всичките далавери.

И без това от Вас полза, колкото от пръч мляко.Закриване и на полето, да видите хляба от къде идва.

Свиня, ти да мълчиш, че иде Коледа.

са нарочили са перуката за тричане... не че ми е тръпка, ама изгорЕ

ти не си ли в ФБ групата на вожда или са ти свършили мегабайтИтИ

Поредното доказателство как ни управляват! Хаос!

ай стига бе...