Спряха правата на руска олимпийска шампионка

Оксана Сливенко е поредната рускиня санкционирана от УАДА

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американските проби изгоряха в пожар.

Искам да видя кога УАДА ще обърне внимание и на американските спортисти ?!!?

0

Алоу, защитниците, какво не разбрахте от: Обвиненията се основават на данни, получени от базата на московската лаборатория. Кой пак ви топи, каква политика бълнувате?

"Данните от московската лаборатория" са от тефтерите на бившия шеф на допинг комисията в Русия, когото бяха погнали за някакви престъпления. Избяга в САЩ, изчезна и сега ще се "позовават" на измислените му тефтери десет години напред и двайсет назад. За радост на дебилите по света и у нас.

Че те рушняците открай време само с допинги печелят! Затова и другите им поклоници са същите, ние, сърболяци ...

Да бе - пък сЕри на рупа екологични репички.

Да де,те другите ядат само домати и краставици.....

Пак политика. така ни прецакаха и нас. И най-добрия треньор Иван Абаджиев. И сега нямаме такива щанги. Тук не става дума за допинг, а за възстановяване. Не можеш на ден да вдигаш стотици тонове тежести и да си вегетарианец. Никой това не го прави по света. Примерът с Уилямс в тениса, бегачите на Норвегия и мн.др. е факт.

Когато не можеш да победиш със спорт, побеждаваш с политика.

Джокович е веган.

разбира се по подозрения ! А ФАКТИ ЗАЩО СА ИМ !!!!??????????????????????????

В щангите много отдавна всичко е ясно, химията прави физиката. Мхм, и още, който пие Ороцетам става голям

Тя е украинка - която се състезава за РФ.

Баси, значи я заподозрели, че преди 10-15 години ползвала допинг и по това подозрение СЕГА й спират правата? Ако е пич, сега рускинята трябва да обвини служителите на УАДА, че когато са й взимали пробите през 2008 г. са извършили сексуално насилие върху нея - опипвали са я без нейно разрешение и са надничали в деколтето й. И да съди и служителите и УАДА в руски съд за няколко милиона долара. Убеден съм, че ще ги осъди.

Какво добивяхме - жени вдигат тежести, остава мъжете да заиграят художествена гимнастика и от тук нататък единственият изход са вицовете!

Има вече! Мъже синхронно плуване! Филмът е много, много интересен! Падна ми ченето!

Има стар виц. Попът в едно село си падал по жените и му се носела славата. Ама една от тях се оплакала на мъжа си. Тоя решил да засрами попа. Преоблякъл се като жена и попът се хванал. Привикал го у дома си, вкарал го в стаята, затворил вратата и му налетял. "Чакай бе попе! Аз съм мъж", викнал оня. Попът се огледал и рекъл: Късно е чадо! Мандалото лопна, резето падна! Ето ти статия за световното първенство по художествена гимнастика за мъже през миналата година. Има и снимки, и видео... Дойде краят на света! Художествена гимнастика за мъже! (Видео) https://www.avtora.com/doide-kraiat-na-sveta-hudojestvena-gimnastika-za-maje

Предлагам в световни и европейски първенства да участват само кравари и никоя друга държава. Така светът ще е спокоен, че не се употребяват стимуланти за печелене на медали.

Направо да им дават медалите и титлите, от всички първенства, и от руското включително, за десет години напред, че да мирясват и те и другите.

"по подозрение за нарушаване на антидопинговите правила."?! Както винаги твърдения без доказателства... ама те от Запад толкова си могат.

Ако съм на спортистите, ще питам кои състезатели се състезават с разрешение. Да е ясно!

Все се питам: Тези от вадата имат ли право да разрешават използването на допинг, и на какво основание?

Международната федерация по вдигане на тежести временно спря правата на олимпийската шампионка Оксана Сливенко (Русия) по подозрение за нарушаване на антидопинговите правила - а по лекарско предписание можеш да "зобаш" всичко, ако си евроатлантик !!!

Ей мамамустара! Само руснаците ползват допинг. Всички други медалисти само на зелен чай го карат ;-)