17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен Славиша Стоянович е слаб треньор! Нещата в началото вървяха по инерция от Роси, колкото и еретично да звучи за някои това! Просто италиянецът искаше да се работи здраво, а на играчите това не им беше по вкуса и го бойкотираха! А с новия в началото се натегнаха, изиграха няколко мача и толкова. Сега се виждат истинските резултатите от работата на новия наставник. А те са плачевни! Нито игра, нито победи! И да се оправдава всичко със слаб вратар не е почтено! Ако отборът е силен, винаги ще може да отбележи един гол в повече от съперника!

Съдията е ВИНОВЕН.........Те от "Левски" само това знаят............

Ами виновен е, разбира се! Даде несъществуваща дузпа, изгони играч....Какво като е само в полза на поуенските евроидиоти? Крайният резултат е незадоволителен , което значи, че не си е свършил добре работата, за която са му платили!

абе тия от софето големи абдали. Кви титли сънуват? Тинтири минтири ума пще мнооо ляб да муат барем още 50 лазарника.

Що каза бе фелдфебел?

КГБ

Хахаха, ама този за титла ли си е мечтал, те в тройката да влязат ще е голям успех

Славиша трябва да работи дългосрочно за ЛЕВСКИ. Да си направи селекцията и да го оставят на мира. С част от сополанковците няма да стане, а другите трябва да ги стегне, включително и "звездите". А, тоя Горанов е за смъртна резерва. Това момче му трябва още много време за да е играч на Левски.

Левски не съществува от август 1949 година. Този е треньор на ГМО-то Динамо-Спартак-Спортист. Горкият югославянин няма идея с какви куци коне се е забъркал.

Що не ходиш да си теглиш ножа предколедно?