Наставникът на Левски Славиша Стоянович бе много разочарован след равенството 2:2 срещу Септември на националния стадион "Васил Левски".

Треньорът на "сините" призна, че те не са заслужили победата с играта си и вече шансовете им за титлата са твърде малки. Изостават с шест точки от лидера Лудогерец.

"Честитя на Септември за заслуженото равенство. Катастрофално първо полувреме за нас - без желание, без идея. През вторто се събудихме, но няма как да играеш едно полувреме и да имаш успех. Не знам защо влязохме така в мача. След почивката имахме позитивен резултат, но не знаехме как да задържаме топката.

Не заслужихме победата днес. Да, времето беше хладно, но това са професионални футболисти и трябва от първата минута до края на играят на пълни обороти. Не съм доволен, това е ужасен резултат за нас. Сега вече трябва да мислим за събота. Имахме шанс да се приближим към първото място, но изгубихме твърде много точки.

Не знам дали можем да се борим за върха към този момент. Не сме зрели за това. Нямам спокойствие като виждам как се играе. Само с победи можем да излезем от тази ситуация. Аз съм казал какво желая относно новите договори на играчите, сега вече ръководството има думата", заяви Стоянович.