17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой да вижда нещо женствено в това чудовище на снимката?!

за стойка

ти нали си фен на Деса Радева

Комунистите сме против жените в мъжки професии. Това е джендърство!

Браво!

БРАВО! Много се радвам! Само така! Ако спечели и следващата среща, си гарантира най-малко бронз! Здраве и късмет й желая и още много успехи! А на хейтърите по-долу - правете като вятъра! Ревахте, че нямало успехи на олимпиата, сега пак сте недоволни и то след такава безапелационна победа!

Мачкай краварките !

Много добре си изглежда! Тя да не е на конкурс за красота?! Пьк и като гледам какви кифли избират за мис, направо е супер красавица! Ти да не си по-хубав?!

Скрий се хейтър

Добре, че са жените, да ни отсрамят! Щото мъжете ни са едни тъпи, дрогирани и напомпани с подобрители тулупи!

Браво! Дано донесе медал

Вкарвал ли си си дилдо, че толкова го пишеш?

И плувците са се класирали! Йосиф Миладинов е пьрви в неговата серия! Не знам защо дираджиите не пушат за това момче! На 17 години донесе сребро от Европейско за мьже, да видим тук как ще се представи! Днешното плуване му беше пьрво!

В интерес на истината точно комунягите изкраха жените по сторежите и мините

аз си мисля, че досега представянето ни на олимпиадата е много добро особено за моментните ни възможности. Освен сребро на момичето в стрелбата, имамаме и полуфинал в плуванете и за малко медал в тежестите, сега и боксьорката. Общо взето много добро преставяне на нашите спортисти. Браво

Ти никой ли си? Това, че на теб не ти пука, не значи, че и на другите не ни пука! Аз си се радвам на всеки спортен успех!

Леле! Колко неподготвен пропагандатор! Баце! Комунистите проповядват равенство между хората, не ги делят по полове и раса. По комунизма е имало кранистки, багеристки и дори космонавтки. Айде сега бегай да видиш къде се е зародил джендър идеологията и какво е било отношението към жените в Европа и Америка преди 50 години например.

Не на мен лично , на масато от хората , защото женският еквивалент е много далеч от мъжкият като качество.

Пробвал ли си с пенис колан?

Какво искаш бе? Има хора с най-различни потребителски имена, от някви странни до напълно нормални. Всеки си решава какво потребителско име да има

Ей, джендър, това не ти е мис свят! Боркините, щангистките, метачките на гюле никога не са се хвалели с особено привлекателен външен вид. Ама най-странното е, че и като им дават медалите никой не ги гледа на външен вид! Странна работа, а? Ама друго си е да станеш мис в конкурс за красота, нали? Даже последните два, там Исландия и Филипините ли бяха, мъже сложиха за мис.

Комунисите сме за жени с мъжки професии и мъже с женски, за равенство между половете. За нежни мъже и груби жени!

Сефте чувам комунист да проповядва еврогейски ценности?

Оти си прост

Ние изповядваме болшевишки ценности, не еврогейски!

Значи викаш, ако бях умен щях да чуя, ама щот съм прост не съм чувал? С други думи, вие умните комунисти-гейове си говорите само за това на вашите сбирки?

И кво толкова е постигнал смешник жалък

Браво! Много добре се представи

Прост си оти не си чувал , че баш неокомунетата налагат джендърските тъпотии на Запад , Па за Маркузе и франкфуртската школа даже нема и да те питам дали знаеш

Ти от кой вид комунисти си - комунисти-гейове или класически-комунисти (болшевики)?

Тая Стойка само като я погледне човек и е ясно че по гръб не пада.

Браво ! Стискаме палци !

Айде стига с тия коментари

Дано отпадне, прилича на травестит

Кьш от тук!

Браво на нашето момиче направи перфектен мач само не мога да разбера защо сме такива каръци с жребия и пак както в Лондон и се пада да играе с една ужасна китайка която е втора поставена и като и гледах мача доста ме притенява.

Да, супер красавица е! Много обичам да гледам женски бокс, борба и щанги! Чакам с нетърпение художествена гимнастика за мъже!

Тук слаби сьстезатели няма! Може да победи китайката! Дано я размаже!!!

Абсолютно може всичко да стане стискаме палци .

Успех на нашето момиче, обаче на крачка от медала и взе медал, разликата е огромна. Стига сме се радвали на малките неща, след като нищо не сме постигнали.

Хайде изясни от кой вид комунисти си - традиционни-нрб-комунисти или еврогей-комунисти?

жена и бокс?!? това не е жена, а тулуп! както и жена и вдигане на гежести... побърка се този свят тотално

Гледах срещата и стисках палци за Стойка. Браво за постижението и. Това, което не разбирам обаче, е защо всеки български спортист, който постигне 1-2 победи, веднага започва да говори за злато и на следващия мач пада. Аз бих очаквал коментар от рода - давам всичко от себе си, до където и да стигна ще е голям успех за мен.

21 век сме, не 19-и сексистко влечуго смотано. Комплексиран дебил.

Сега погледнах коефициентите в бет365 за категорията на Стойчето и за победител фаворит е туркинята 1.72 коефициент след нея е Стойка с 5 коефициент и трета е китайката с която ще играем за медал със 7 коефициент. Така нашето момиче е втори фаворит за спечелване на титлата да стискаме палци.

Поеми дълбоко въздух и се успокой! А сега кажи: Колко от жените, практикуващи тези антиженствени спортове успяват да създадат що-годе нормални семейства и да родят дете?