Супербоул като никой друг във времена без аналог

Тампа приема най-голямото спортно събитие от първата половина на годината

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

100% победа за Канзас! Ще пенсионират Брейди... Go Chiefs!!!

Времена на всеобща и безпримерна простотия и оглупяване на човечеството!

ОЧАКВА НИ СТРАХОТНО ПРЕЖИВЯВАНЕ! СТИСКАМ ПАЛЦИ НА ТОМ! ДАНО ТАМПА ПОБЕДЯТ! БРЕЙДИ ПИШЕ ИСТОРИЯ!

Sportklub 1 не се предлага от никой оператор. Само с по голяма сателитна антена, ако има човек.

Играйте го над 56 точки. 100 % печалба. Лесни пари. Двете най-добри нападения в лигата....

Има ли по-тъп, безсмислено груб и грозен "спорт" от тоя идиотски американски "футбол"?! Самото му название е сбъркано, т. нар. "игра" е накъсана на парчета от по няколко секунди, "спортистите" са като гладиатори - основната им цел е да контузят някой противник и ако могат, да се опазят сами от сакатлъци.

Споко, Бай Иване, промеждутъка между секундите игра не ти ги броят към игровото време, както е във обичайния футбол, в който от 90 минути едва ли се играе повече от 60. И целта е да превземеш крайната линия на противника(обща в доста спортове), а не да контузиш някого. Контузиите са може би дори по-малко от тия в сокъра, предвид специализираната екипировка.

секунди игра - тв реклама - секунди игра - тв реклама най-комерсиализираната спортна игра

В много отношения, американският футбол е далеч по-тактическа и интелектуална игра от футбола. По-динамична и интересна за гледане. А това с травмите е просто нелепо. Травмите във фитбула са всекидневие а в американският фитбол по-скоро рядкост.

Пропускате много, ако все още не сте изпробвали CryptoTab Browser! Това е първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще добие Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува над 35 000$. Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането в интернет или навиците ви! Опитайте и вижте колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804

Колко са силни медиите, маиката раскатаха на света, каква 2ра световна хитлер е направил bullshit hundred percent it’s not this guy дело на лихварите

Всичко хубаво, само че Вождовете не влизат като фаворит в мача - за победа на Тампа коеф. е 1.62, за Канзас - 2.40. Верно, че като пуснаха ставките преди десетина дни бяха наобратно, обаче към момента са такива.

Аман от тия спортни глупости.. хората умират от тоя вирус, но дай пак да продължават подобни абсурдни събития..

Благодаря Дира, сън не ме ловеше за супербола, хеле пък за отбора на Тампа. Направо изместиха вниманието ми от дербито Горно Уйно - Натъпкало.

кой го интересува... утре си измислям спорт с клечки, побеждавам съседа и ставам светове шампион, същата глупост като бейзбола

крикета и голфа са по интересни.

И тамошния победител ли го обявяват за СВЕТОВЕН шампион, като други спортове играни саМО В САЩ и понякога и Канада?

Кои са тия други спортове, играни само в САЩ, и понякога - в Канада? Бейзболът е вторият по популярност спорт в Япония, например. Също така е много популярен в Латинска Америка(в МЛБ има много кубинци, венецуелци, пуерториканци и доминиканци и т.н.). Хокеят също не е от тия спортове очевидно, за баскета пък какво да говорим.. Та?

Тъпако, говоря за първенствата които се играят..ама бай ганьо е тъп и прост и трябва да му се обяснява като на бавноразвиващ се

"Тъпако", в Япония има ПЪРВЕНСТВО по бейзбол, откъдето пристигат много звезди в американската лига. Същото е с първенствата в Латинска Америка(КУба , Максико, Венецуела, Пуерто Рико, Доминиканска Република....), тия играчи не ги събират от поляните. Та след като разбрахме, че си невежа, има ли нещо друго да споделиш по въпрос, по който очевидно нямаш представа?

Всъщност в Япония бейзболът е далеч най-популярния спорт!

Владко, и това защо те притеснява, дете на природата? И в Кърлинга има световен шампион, нищо че у вашето село, търкате с четка само пода на външният кенеф.