17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Негри,сър!

Тайсън Фюри,спортист и добър боксьор . Дионтей Уадър го хвана яд че загуби боксовия мач

Уайлдър загуби всичко-уважение и шанс да е номер 1. Тъпак

Нагледно виждаме тъпотията и расизма на черните срещу белите хора което се вижда в F1 при Хамилтон и при много други.

Уайлдър се оказа едно голямо мрънкало. Миналия път - желязо имал Фюри в боксовиците ръкавици. Тоя път - от конска грива били. Все си търси оправдания. Нито Кличко като падна от Джошуа, нито Джошуа като падна от Усик си търсиха оправдания "Ама аз щях да победя, ако....." Този е голям серсемин. Все съдиите следват да знаят по-добро от него с какви ръкавици може и не може да се бие Фюри. Не верявам някой да е бил луд, да го пускас желязо в ръкавиците, друг е въпроса ако си слабак. Със самото си присъствие на ринга Дионтей е легитимирал срещата, показал е, че е съгласен с правилата. Иначе трябваше да обяви бойкот, да получи служебна загуба и да оспорва съдебно.

а червея като падна също оплю кличко и не се държа спортсменски.

Уайлдър беше казал след Ортиз 2, че му трябва само за секунда в мача да е перфектен и да вкара силния удар. Фюри в първия мач му показа, че може да не е достатъчно. Показа му и колко е посредствен технически. Втория му заходи остро и Уайлдър не знаеше как да реагира. Напълно възможно Уайлдър истински да го мрази - прецака му шампионската кариера както я мислеше.

Естествено, че Уайлдър ще си търси извинение- на черните все някой друг им е виновен. Дори само като сравним как изглеждаха лицата на двамата в края на мача- това на Уайлдър беше направено на поничка от бой - става ясно кой беше победителя. При нокдауните на Фюри всъщност не се вижадше никакъв удар от Уайлдър, който да ги предизвика- по-скоро изглеждаше, че Фюри ляга на земята отколкото, че е пратен там след удар.

Пулев черен ли, щото и той същите оправдания и извинения ръсеше и след Кличко и след Джошуа.

Пулев е бел негър

Уайлдър винаги си е бил такъв, не умее да губи

затова няма опит ....

Вече има :)

Нека си спомним само какво говореше Фюри, когато беше извън играта 2 години, и лееше злоба при всяко изказване: "Тия са две путки". Това беше по адрес на Джошуа и Уайлдър. Да наричаш едно видимо влечуго брилянтен, техничен ... си е резултат от нивото на което си, Динко Гоцев/Кирил Трухлев. Човек, който е държал лапи и така станал специалист по бокс... Поне да беше правил и свирки ... ама то знае ли се ???

какъвто и да е шампионът е един и това е Фюри,колко е техничен,какво е държал няма значение

Е той преди беше постоняно надрусан и на черешата, какво искаш да говори Сега се вижда, че е променен - по-смирен е и позитивен. По интервюта и в телевизии се държми много позитивно и усмихнато. Голям е Фюри - ще ги бие наред в селдващите години.

Деде , що все към еднополова любов те влече ...да не би в буйната ти младост вместо Илиана Раева да си бил с Наско в жигулито ? :)))

Ами съдията по принцип си броеше бавно. на Уайлдър първия нокдаун пусна играта след около 20 сек.

то и Фюри, щеше да стане по бързо - знаем от предните му мачове - че така прави шоу и си почива