17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А някои твърдят, че тениса било аристократичен спорт - ама като гледам брат уилямс и османският и треньор, както и черната японка и небелият швед - спирам да гледам тенис!

Гледай си шопската и домашнярката!

Циряк , ги оправя двамката.

Малко глупости е наговорил Муратоглу. Интересно ми е в какъв контекст и дали са преиначени думите му. Има авторитет, но също така е хващан в нарушение на правилата за коучинг, така че, да не се прави на лицето на морала.

Муратоглу да прави като вятъра.

Каквото и да говорят Ноле си е No1e!

Сарбиново що сакаш, гюбре

Новак като играе с мечка се прави на умрял.

Отдавна съм го забелязал Джоката от време на време иска да му съчувстваме и да го подкрепяме разбира се.

Ади, ади! Балканчето изпреварва марковите бегачи- това е проблемът. Ноле е най- великият и с най- умен тенис!

И с най-хитри игрички!

си е топ спортист и като такъв си има особености. Надал като завади тези гащи от задника си няма край. Шарапова като зацвилеше на корта при всеки удар беше потресаващо, мачовете и се гледат като спреш звука. Топ спортисти братче всички се съобразяват с тях.

Не мога да разбера как може да си фен на Джокович, само защото бил сърбин! Сърбите от 200 години водят антибългарска политика, дори и в днешни дни! Не веднъж са ни нападали!В момента тъпчат хората с Българско самосъзнание в Западните покрайнини! Джокович може да е изключително техничен играч, но като човек е леке! Когато играта не му върви се прави на умряла лисица или вдига скандали, само и само да разруши ритъма на противника. Нищо невярно не е казал Моратуглу! Преди седмица Джокович, не излезе на корта заради пришка на един пръст, сега със съмнения за разкъсвания на коремните мускули играе 5 сетови мачове! Всичко е театър! Това е и причината да не бъде харесван от повечето фенове! А сърбофилите да му се кефят колкото искат!!!

Ей свиня, ти историк ли си ве, говорим за тенис!

Айде сега ExtraVirgin.BG, говориш за тенис ама плачеш за пенис.

Тийба майката, адаш.

Муратоглу е известен празнодумец и булшитър в тениса. Постоянно се наглася да Ев камерите на...всичко. Известен химик е при отглеждането на тези които тренират при него. Помните вярвам,когато Серен Уйлямс играеше с Цвети Пиронкова на Ю ЕС опън преди месеци. Цвети мачкаше,а Серена едва се тътреше по корта. Серена изведнъж отиде на а тоалетна...а сина на Мурат скочи от скамейките и веднага отиде на тоалетна също. Серена се върна като преродена,пълна със сили и химия. Обърна мача чисто физически и победи.

Освен това Джокович Печелеше мача до контузията срещу Фриц. След контузията Джоко загуби 15 точки по ред...едва ходеше и почти не играеше... Муратоглу е алчен боклук. Сега си е хванал семейство Циципас и ги дои здраво във Флорида.

Е що не хване да вкара 1 турчин в топ 100? Държава с 82 милиона да няма десетилетия един...Ама няма келепир....

Той е французин, не турчин

Също така Ибрахимович е швед, Кенин е американка, Раонич е канадец и т.н.