17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Муратоглу е известен празнодумец и булшитър в тениса. Постоянно се наглася да Ев камерите на...всичко. Известен химик е при отглеждането на тези които тренират при него. Помните вярвам,когато Серен Уйлямс играеше с Цвети Пиронкова на Ю ЕС опън преди месеци. Цвети мачкаше,а Серена едва се тътреше по корта. Серена изведнъж отиде на а тоалетна...а сина на Мурат скочи от скамейките и веднага отиде на тоалетна също. Серена се върна като преродена,пълна със сили и химия. Обърна мача чисто физически и победи.

Освен това Джокович Печелеше мача до контузията срещу Фриц. След контузията Джоко загуби 15 точки по ред...едва ходеше и почти не играеше... Муратоглу е алчен боклук. Сега си е хванал семейство Циципас и ги дои здраво във Флорида.

Не мога да разбера как може да си фен на Джокович, само защото бил сърбин! Сърбите от 200 години водят антибългарска политика, дори и в днешни дни! Не веднъж са ни нападали!В момента тъпчат хората с Българско самосъзнание в Западните покрайнини! Джокович може да е изключително техничен играч, но като човек е леке! Когато играта не му върви се прави на умряла лисица или вдига скандали, само и само да разруши ритъма на противника. Нищо невярно не е казал Моратуглу! Преди седмица Джокович, не излезе на корта заради пришка на един пръст, сега със съмнения за разкъсвания на коремните мускули играе 5 сетови мачове! Всичко е театър! Това е и причината да не бъде харесван от повечето фенове! А сърбофилите да му се кефят колкото искат!!!

си е топ спортист и като такъв си има особености. Надал като завади тези гащи от задника си няма край. Шарапова като зацвилеше на корта при всеки удар беше потресаващо, мачовете и се гледат като спреш звука. Топ спортисти братче всички се съобразяват с тях.

Ади, ади! Балканчето изпреварва марковите бегачи- това е проблемът. Ноле е най- великият и с най- умен тенис!

Ей свиня, ти историк ли си ве, говорим за тенис!

Е що не хване да вкара 1 турчин в топ 100? Държава с 82 милиона да няма десетилетия един...Ама няма келепир....

Отдавна съм го забелязал Джоката от време на време иска да му съчувстваме и да го подкрепяме разбира се.

Новак като играе с мечка се прави на умрял.

Айде сега ExtraVirgin.BG, говориш за тенис ама плачеш за пенис.

Сарбиново що сакаш, гюбре

Каквото и да говорят Ноле си е No1e!

Муратоглу да прави като вятъра.

Тийба майката, адаш.

Малко глупости е наговорил Муратоглу. Интересно ми е в какъв контекст и дали са преиначени думите му. Има авторитет, но също така е хващан в нарушение на правилата за коучинг, така че, да не се прави на лицето на морала.

Той е французин, не турчин

Циряк , ги оправя двамката.

А някои твърдят, че тениса било аристократичен спорт - ама като гледам брат уилямс и османският и треньор, както и черната японка и небелият швед - спирам да гледам тенис!

Също така Ибрахимович е швед, Кенин е американка, Раонич е канадец и т.н.

И с най-хитри игрички!

Гледай си шопската и домашнярката!