Ден първи за новия "Левски"

Българският футбол се завръща в ежедневието ни, а "Трите мача" раздават награди

Обратно в новината

Коментари - Ден първи за новия "Левски" | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България футбола трябва да бъде забранен със закон!

бой да еба говедата

Налага се да повторя. За протокола съм левскар от 35 г. 1. Занимавате цялата държава, а има по-важни теми от дневния ред, в частно търговско дружество. 2. Фирмата по т. 1 е източена отвътре чрез заплати, комисиони и некадърно управление, противоречащи на елементарна пазарна логика. 3. Никой не задава въпроса кога и как ще се запушат пробойните или дайте да цъкаме ДиЕмЕс есемеси за набиране на фондове, за да може куците коне да продължат да взимат по 45 000 евро на месец, а комисионерите да лапат по договорите за агентство. 4. Единият полуидиот, мутрата проста, неграмотна, крадлива и нагла се снимаше с "лидери" на фракции и обещаваше спонсорство и подкрепа, а сега не бил имал нищо общо. 5. Другият малоумник и хазарто зависимо лице нямаше да стъпва на "Герена", а вече се чуди откъде да търси кинти за задълженията и оперативните разходи. 6. За всичко дотук изброено има състави в Търговския закон. 7. Кака Дора от Кърджали вече проигра схемата с другия исторически полюс и най-титулуван отбор, на който едно менте взе стадиона, емблемата и успехите и го забиха във Ве-група, хайде, прилагайте подобен стандарт. 8. Най-вече, гласувайте пак за дебилното от Банкя, има още за крадене от и онождане на материала, а той е академик в сферата. Приятен ден и бъдете здрави.

на коя телевизия ще дават мача?

Гриша Ганчев и Венци Стефанов кво са се стиснали! Да дадат и те някой лев на сините проститутки. Нали цялата държава трябва да ги издържа!

ТИ ПО-ДОБРЕ МИСЛИ ЗА 2-ТЕ ЦЕСЕКАТА!

Ако може да им се джироса титла,купа,класирания !

Ммм..не мога се сдържа просто))) Ден Първи!#кАжитатитенкю

Фалстарт, приятелю. Нека съберат законосъобразни документи и пак да се явят на старта.

Претоплена манджа........историята само се повтаря .......обичайно евротъпаните се оакват и започват да ги оправят по втория начин.....и сега ще стане така,парцала на всички власти ще мине между капките ......само гледайте !)

Тези сините тиквеници ако ще едновременно да ги спонсорират Газпром, Домусчиев, Пеевски, ЕфБет и Гриша Ганчев, пак нищо няма да направят! Въздух под налягане! Само трупат дългове и комплекси!

Оле1

Как са шалварите! Удобни явно, свикнахте вече! Продължавайте да се навеждате!

Тоз път за последно: Ден първи..ХАХАХА,как звучи само)

Много припок, много нещо... Оооооран-же-во море-то.....

Ден първи на ФК Подуене-Лафка 2020! Честито! Кравешките мечти са необятни.

Фалстарт !

по просто заглавие не можахте ли да измислите. Пишете който иска да залага да чете

Джиросан на Позора,зявинаги.

Властта ако си мисли да ни представя тайното отклоняване към ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ на пари на данъкоплатците, като ежемесечна кампания от дарения от феновете на Евроидиотите или като милиони от “спонсори“ – това ще излезе на ББ през носа, защото първо е много плоско и второ на тази криза има безброй настръхнали хора, загубили работа, на които ще им кипне и ще прелее чашата.

Гласуваме му вот на доверие, но ако си свали пак гащите, жално му дупе!

Ден първи - за кого и защо? Няма ли да е справедливо да има Ден първи в зоните, където е мястото на говедата??? Пълна порнография е този чадър над Гейарена, с над 35 млн дълг и с над 6 години невръщане на данъци ДДС. Пфууу, докога ще глезим говедата?

гледам снимките и не виждам нищо ново.. просто им опростиха дълговете и толкоз...

Погледнал се Илия - пак в тия...

Резултата ще зависи дали са накарали Домуса да си събуе гащите ?

Най-после се сбъдна мечтата ми. Две СеСеКа-та да са в една и съща футболна група. Отдавна мечтая за този момент. Отдавна чакам с нетърпение денят, в който да си избодат очите, и да се карат и ненавиждат с всеки един изминал ден, все повече, и повече. С кеф ставам свидетел на сагата - Ние сме онуй ЦСКА. Припоците с тирето са само един преименуван футболен клуб, играещ с чужд лиценз. Тия с цифрите излязоха с по-вече достойнство, и извървяха пътя до първа футболна лига, която пък бе създадена само и единствено за да може Преименуваният Литекс да играе в нея. Официалният сайт на УЕФА е категоричен по този въпрос. Който има минимални Интернет способности, спокойно може да провери какво там е отразено за ЦСКА-София (София). Сърцето миЙ оранжАво, душата миЙ люлякова. Аз ША вА издържам, виЙ ША мА припознайтИ.. Ха ха ха Най-обичам припоцииии.....

Твоята е "Я не сакам да съм добре, я сакам Вуте да е зле". Дано си щастлив- А това не е спасението за ЛЕВСКИ. ИЧ го НЕМА. Дори тези, които са главните играчи в сделката, го знаят. Во главе с Главанака.

В случая не е Вуте да е зле а чорбарските мераци и играта кой е по-по-най.Раздвоението на личността е сихиатрично заболяване и да отидеш на незвестния на кого стадион и да викаш срещу себе си е най-малкото трагично.В крайна сметка целта на запарния бос е да гепи част от Борисовата градина под формата на ремонт на стадиона.Откъде накъде ще се прави смесено дружество с държавата.Непрекъснато плачете на чужди гробове.Това е остатък от комунистическото мислене.Може да поканите за среща е ЦСКА - Москва. Напред психично болни.

Мършата си остава мърша,даже не знаеш какво те чака.

Ти явно знаеш какво те очаква, щото си с интАлекта на Модерният Ляв Цървул. Инфинити кю трийсИ, миришИ на люкс....

ситуация! МАФИЯ,която живее като търтеи, на гърба на народа! Нека се самоиздържат,вместо само да консумират безконтролно и нагло!

ден втори ще има ли ???

ЧОРБЕТА, ХЕЙТВАЙТЕ, ХЕЙТВАЙТЕ... КО СТАА С ЦЕСЕКАТАТА, А ШИЗОФРЕНИЦИ? ВЕЧНИЯ ФИЛОСОФСКИ ВЪПРОС - КОЕ ЦСКА Е ИСТИНСКОТО? ХАХАХАХАА ЛЕВСКИ ЩЕ БЪДЕ! А ВИЕ ПРИКЛЮЧИХТЕ КАРИЕРА. ТИЯ ГМО- ТА НЕ СА ЦСКА СЕПТЕМВРИЙСКО ЗНАМЕ И ВИЕ МНОГО ДОБРЕ ГО ЗНАЕТЕ, НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА УЛАВИ!

С парите на Шиши зад гърба и тая джиросана порно история няма нужда ние да хейтваме. На ваше място щях сам да се хейтвам.

Пундек, то и уефски падхуене не Левски Спартак, а регистрирано ГМО 1992г от Таня дончева.

ЦСКА е наследник на АС-23 и то много повече, от колкото вие сте на "Левски".

Тогава що не им признаят и шампионската титла на АС 23 от 1931 година???? Защо се брои за първа шампоинската титла от 1948г.??!!

Ще играят нова телевизия срещу канал 3. ха.ха.ха..

икономическата логика обикновено бие всякаква футболна логика... в момента Левски трудно ще пребори когото и да е.

От къде намери Сирачето пари да плати данъка на акциите ? Колко парички снесе на ГоранОФФ и кой дережира бързото спонсорство и опрощаването на дълговете ? Съмнявам се , зе запалянковците знаят как ги мамят и експлоатират. На доста "бизнесмени" не им се пътува сега до Дубай, но Тя Властта ще се смени и после ?

Нищо не е плащал. НАП ще му ги опрости по нареждане на Барба ганьос

Тия от Левски не разбраха ли, че положението им вместо да се влошава, става БЕЗНАДЕЖДНО?!

"ОГЛЕДАЛ СЕ ИЛИЯ - ПАК В ТИЯ...."

Да се забрани със закон ползването ЗА КАКВОТО и да било имената на СВЕТЛИ хора като Левски и Ботев. Ние жалките им потомци които продадохме Родината за жълти стотинки и изгонихме 3 000 000 българи не го заслужаваме.

че Ти не го заслужаваш е ясно Но ВИЕ ДЕТО продадохте Родината не обобщавайте. Ние сме си с родината в сърцето, дори и да не сме за момента в нея! А НИКОЙ не е "изгонил българи" те получиха възможност да пътуват и работят по света! и всяка година пращат на България над милиард!

Селяните, чалгарите и циг...норите не съм ги пращала да берат ягоди, да бършат за...ци и да гледат богати дедовци в Гърция. В България работа колкото искаш, ама не, трябва да пращаме селфита от някоя ограда в чужбина, ама че ядем консерви, спиме във фургони, не говорим език, не познаваме културата - нито нашата, нито тяхната, и говорим с диалект, отделна работа. Е, летим с анцузи в самолета, тия за официално, дето са, по-лъскави. Тия точно аз не съм пращал никъде. Там да си седят.

Най сетне глътка въздух за плеймейките.Парите Ще бъдат подсигурени.Интересно колко са говорили по телефоните че са натрупали тез суми за 3 000 000 лв.Какъв ли бизнес са имали ползвателите на телефони?Явно са уговаряли нещо!!!

Наско сега бизнесмен ли ще го раздава? То желание добре ама на гол тумбак чифте пищови се азва за неговия случай.

Dir, кога ще оправите пощата ве, мили хора...???

ти си луд да ползваш услуги от тези !

На мен ми начислиха глоби щото не съм получил три фактури заради пощата им, която пак не работи !!!!

Абе те нямат пари за банички в ден Първи, камоли за нещо друго...а данъците пратихте ли по прехвърлянето, че да е ден Първи. Да не дойде НАП да ви затвори на ден Втори...

Бате Наско далаверата ли?! Абе жалко за вековният отбор. Ама ритнитопковци, за какво точно стават.

Нов бърдак със стари жрици на любовта - не става, сиреч нищо ново.

тая кочинка? спрете всички кочинки в бГ!

Толкова шум за някакъв футболен клуб? Това ли ни е проблема? Или заплатите на няколко африкански ритачи? Или далаверата и игричките на футобланата върхушка, на която и е все едно дали ще лапа от Левски, ЦСКА или някой друг? Или интересите на василбожковци, гришаганчевци....

Еничерска му работа. Жалйа.

Като олабят турската пишка, пак могат да са "сами срещу всички" и "да пазим завета на Апостола".. курви долнави!

Пеевски -Домуса е порно.

Със стари курви нов бардак не става!!!

Кога на леля бардака в Амстердам не вървеше, не сменяше леглата, а сменяше корвите...

Левски пеевски. Перем пари мутренски

Пари на дпс. Горкият Апостол на свободата, борил се срещу турци

Е Лудогорец.Единствената интрига е дали Пеевски ще направи шпалир.

Почна се хазарта!!

Отново ден 1. Това е денят на България!!! Ние всеки път, по всяка тема когато стигнем до нормалният край - започваме на ново с ден първи. Това е както повечето депутати са ходили на даскало едно време - двойки и пълно неразбиране до късен юни и после към есента пак ден първи. И все първокласник. Това не е Левски, даже ФК Левски не е вече, защото асоциацията му с апостола е светотатство. ПеЛевски Апостолов - направо ме е гнус като си мисля какво ДС-свинете си представят. Скоро ще започнат да се изтребват пак, но да се надяваме ще измъкнем ДАНС от ръчичките им. Всеки служител на ДАНС хванат в извънработни дейности трябва да бъде застрелван пред военен трибунал. "Ама аз само звъннах на генерал Гоцев... да го питам как му е болният гъз..." Бам!, свободна линия.

Сложи си риза под сакото,бе бастун!