ЦСКА честити 55-ия рожден ден на Христо Стоичков с любопитно видео

На 8 февруари празнува най-титулувания български футболист в историята

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА честити 55-ия рожден ден на Христо Стоичков с любопитно видео | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стоичков влиза в галерия, застава пред една картина и пита: - Това ли е известната венецианска картина "Селянин люпи семки" от 17-ти век? Отговорили му: - Не, това е венецианско огледало от 15-ти век.

Христо Стоичков не празнува просто Деня на майката. Той празнува Деня на твоята майка.

Стоичков пътува в скъпа лимузина към имението си в северна Испания, насочва дистанционното и отваря голяма, тежка порта от ковано желязо… лимузината продължава бавно по чакълена алея. Леко ръми… автомобила заобикаля градинка с фонтан и спира пред входа на сградата. Отпред чака иконом в черна униформа с голям чадър. Отваря врата на колата и посреща Стоичков, предпазвайки скъпия му костюм от дъжда… вътре го чакат двама прислужници с униформи и табли в ръце, свири тиха музика… единият се приближава и вежливо пита: - Дон Стоичков, желаете ли тънко нарязан Хамон Серано и чаша отлежало вино… или …да си еб*ваме пичката майчина… щот сме педераси…

Честито наборе. Желая ти здраве и щастие. Никога няма за забравя тръпката която идпитвах пред малкия екран по време на срещите ти. Поздрави

Христо Стоичков, Шампион Шампион!!!!

С червено знаме,шалче в ръка ще обходим цялата Земя, за да видим онази игра, мечта за всички отбори по света. Жив и здрав Ицо! Да хилядолети!

Да е жив и здрав още много години! Уникален и талантлив футболист. Жалко ,че всички цесекари позволиха отбора в който играеше да бъде фалиран и убит. Мутретата си приложиха ловешката схема,а простолюдието избра да се самозалъгва,щото е най-лесно .

Аз съм фен на ЦСКА откакто съм се родил.Много преди Любо,Ицо,Емо и Трифон да дойдат в отбора. Оставам си фен на отбора на Българската Народна Армия.Оставам и фен на Христо Стоичков.След 1993 за мен ЦСКА в България не съществува.Като и футбол като цяло.Т.нар. агитки и лидерити им включително и Дучето освен да люпят семки и да простеят по стадионите за нищо не стават.Не мутрите,а простотията ганьовска гони хората от стадионите.Едно време хората ходеха на мач с децата си, а сега от там и маймуна би избягала.

И гледай да завършиш нещо, че да съ гордееме и ние де, иначе сасетките ше ни съ смеят.

Него го познават в цял свят, а ти кой беше?

Ами той е ибрикцията който подмива дупетат на всички цесекари.

До тоя дебил със "сичките мами"дето и тук се е изходил,както го прави пред блока в Левски Г.Левскарите сте най-големите хейтъри..Ето ти си за пример.Нещастник безименен.

Честит празник днес, Ицо, и знай, че ние се гордеем с теб - ти си иконата на родния футбол. А на онези говеда от Гейарена - нека си мучат тъжно в обора, и да се учат на футбол от теб!!!

Кога е играл в Литекс ? Шизофрениците, приемайте медикаменти.

Никой не ти обръща внимание трол говежди. Гледай си фалита на синия обор и мечтай да имате някога и половината на славата на червения хегемон на българския футбол ЦСКА, както и някой като Ицо. Мечтите са безплатни! P.S. Не питай кое ЦСКА. Ти си знаеш :))))))

Щом пишеш, значи обръщаш внимание оранжев! Вие от литекс, припознахте кюрда като ваш играч ли? Македонци ли сте? А за фалит, може само да се молите, но никога няма да се случи. Нас, не са ни създавали с указ!

Жив и здрав Ице ти си нашия идол и N1за всички времена!

Да е жив и здрав! А за Леефски.... от слон!

Честито, да е жив и здрав още дълги години!!!