17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно е казано, че Баку не е правилният избор за футболен финал на Европа. Но нека и нашите мушмороци се замислят за направеното домакинство на всякакви вътрешни финали или международни срещи на националния ни стадион, който винаги остава полупразен, даже и съвсем празен. Имаме още няколко чудесни стадиони в стпаната

в страната, като Ивайло във В.Търново, Берое в Ст.Загора, дори стадиончето с гръмко име Арена в Разград. Но там, в Делиормана, няма интерес към този спорт, градчето е малко, и при голям външен интерес няма къде да се настанят по-голям брой зрители. Така че, айде да извадим важните мачове от София и ги дадем на футболните хора извън столицата.

Общо взето и от тук нататък трябва да свикваме , че и във футбола всичко е пари , а от феновете се иска само да си плащат.

"което по-старите запалянковци у нас помнят от времето, когато по руските канали хващахме по някой мач от съветската лига." Не знам какви руски канали е хващал автора, че да гледа шампионата на СССР, но до разпада на съветския съюз нямаше сателитни чинии, а руските канали бяха два - като у нас.:) Опитал се е да напише раздвижен текст в стил английска журналистика, за което поздравления. Предполагам текстът е и попреписан от англичани, щото българин да се възмущава от лекоатлетическа писта на стадион си е малко нелепо. :) Когато се стремиш да звучиш интелигентно, не е изключено и глупост да изтърсиш като за съветските спортни канали.. С изводите съм съгласен. Баку изглежда бляскаво, но и УЕФА, и Ф1 трябва да разберат, че парите не са всичко. В тази държава има политически затворници, жена му на Алиев (хубавица, и Борисов й се мазнеше) е вицепрезидент, а гражданите на богатата на петрол страна взимат 240 евро заплата.

"Който плаща, той поръчва музиката!" . Тази "ниша" отдавна е комерсиализирана, така че .... шат`ап !

Много хубаво си го казал!

не разбрах защо от всички хора ни пука точно за бедните британци? На доста други държави им е близо.

Супер стадион имат в Баку, но този финал за Лига Азия не го гледах. Нямах желание да зяпам азиатски турнир.