17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винаги съм знаел, че е от нашите Марко :) Още след оня гол във вратата на ушанките на финала през 1988 г.

Хер Ван Бастен препарира ватниците, найстина фамозен гол. Който не го е гледал има го в тубата годината е 1988.

......Добре, че са майтапите та да си кажем ИСТИНАТА, така де то все от някаде трябва да се тръгне......

В днешно време светът се управлява от глупостта. Червеният цвят - символ на комунизма, кафявият цвят символ на фашизма. Че да не би, червеният и кафявият цвят да са се състезавали, да стават такива символи? Никой не ги е питал! На петолъчката само ако е червена ли ще и удряме по сто тояги на голо или цветът и няма значение? На Хайнекен (символ червена петолъчка още преди Маркс да се е родил) ще удряме ли сто тояги? Такива времена настанаха, че вече си предпочитам да кажа примерно "с Иван бяхме първи другарчета в училище", защото като кажа "бяхме първи приятели" и мнозина го тълкуват любовно.

СЛед като запалят всички Ислямски Джамии в Европа, нека приказват за нацисти.. НЕ съм против руснаците, но Ако Германия беше победила СЪветския съюз през 1941 г, то България щеше да е на три морета. Щото СССР подкрепяше сърбите, а Германия тогава подкрепяше България.

как си представяш германия победител? Нали срещу нея бяха и Англия и САЩ,освен СССР!

Ван Бастен плаче за Бастун....... Пусто му дърво неокастрено. Не е преживял тези неща и се прави на "мъж". Срамота. Имай уважение към жертвите. Нехранимайко и ритнитопковец,дърдорко-празеноумен.

Жертви кои? Евреите в концлагери или араби избити от евреи. Та и не само. Едва ли има война в която да няма еврейски пари. Така, че кои и чии жертви?

Преследват политически, всеки един дръзнал дори и да се пошегува......защото този "модерен демократичен строй" ми се струва пълно копие на един друг преди 89 год.....където ако кажеш една шега за Сталин, или Живков, или Брежнев, или Хитлер и заминаваш в затвора и така ти запушват устата!

никой нени е вкарвал в затвора за вицове с тато! и западна музика слушахме колкото си искаме и квп ли... В техникума ходех смного по дъ;гакоса отколкото сега! Изобщо хпра .,които не са живяли преди 1989 да не коментират глупости! Иначе си прав ткава цензур акато сег ане имнало никога а ми говорят за демокрация! Дори Хитлер е избран демократинчо а сега го плюят!

Така 83 набор съм, а комунизма е паднал 89....обаче се съмнявам,че сега света е свободен и живее в така наречената от идиотите "демокрация".... Дефакто в момента кокала на власта се държи от децата и внуците на тези всичките в Европа преди 89.

налине мислиш,ч енпкой ще ти повярва,че от 1 до 6 годишна възраст си разказвал политически ивцов еи си бил активен политически индивид изобщо!

Напълно съм съгласен, за вълка и козинате знаете. Просто сега методите са други - "по-хуманни" но те съсипват

Е ти не си влезнал в затвора за виц щото си бил мишка и не си бил нужен никумо и въобще не си се забелязвал...а за дългите коси си е пълна лъжа....дълга коса дори на момичетато не се позволяваше през 70те!!!!!!! Е 80те пуснаха някое и друго кичурче на момите, момчетата абсурд...

Ми то и нашите момчета се шегуваха, но тъпите европейци нямат чувство за хумор

Надявам се в близко бъдеще този немски израз да не е шега по тв ...

играл някога по зелените терени! Да е жив и здрав! Гола, който вкара на СССР е най-добрия гол за всички времена!

явно малко мачове си гледал....

дай пример за по добро ,ама няма!

Герд Мюлер е най-великият централен нападател - вижте му статистиките. Но Ван Бастен е най-завършеният такъв - игра с двата крака, отличен отскок и игра с глава, солидно присъствие в наказателното поле. За съжаление, се оказа и доста податлив на контузии, иначе според мен щеше да задмине Герд. Германецът се оказа просто по-здрав.

с кое точно Герд Мюлер е най-великия? Бастен имаше уникално чувство за гол ! Магия, която никой друг не е показвал. Само Роналдиньо е показвал подобна магия, НО в преодоляването на съперник,това е друго. Ако не бяха ранните контузии, Бастен щеше да е недостижим на много върхове. За първите 4сезона в Аякс има повече голове околкото мачове . 118 на 112 Сравни с първите 4 г на "бога" Меси в Барселона и ще разбереш за какво става въпрос. .

Стига с евролиберастки глупости и поклони пред разни безгранично нахални организации и общества! Това е поздравът на римскитеиемператори и това, че е бил използван от някого, който не се харесва на някои, не означава непрекъснато да се повдига този смешен и несъстоятелен въпрос за употребата му.