Въоръжени ограбиха вратар от Висшата лига в дома му пред очите на цялото семейство

Обирджиите принудили с мачете вратаря на Евертън Роби Олсен да ги разведе из къщата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чернилките на Меркел завладяха Европа! За какво ги плащат Сорос и Ротшилд тези милиарди трилиони - нали трябва да унищожат белия мъж, основния им враг...

браво,браво,браво. като каниш исламисти у вас - ми свиквой с представите им за етика и норми. Тоз просто си е платил джизето. Швецката толерантност дотам го е докарала, че не е дигнал ръка да защити семейството си. време е да го изгуби кат недостоен за разплод индивид.

UK: вадят ти нож, пистолет или те пребиват като куче, а ти нямаш право на оръжие за да защитиш семейството си...Изходът от тази ситуация би бил още по-лош,защото биха могли да посегнат на жената и децата... US: Дааа, знам какво ще кажете..."тъпи кравари, идиоти и тн." но истината е ,че в държава като САЩ в повече от щатите с иключение разбира се на крайно либералните щати хоарат могат да се защитят по закон. Изходът от ситуацията би бил: Влизане с взлом, застреляни двама трима (зависи от уменията ), полиция с лабораторни тестове и накаря почистване на кървища. Собственика на дома си ляга обратно и после има само едно фиктивно изслушване в съда.

а я кажи в България. Обират те...теглиш един здрав бои на престъпника, накрая ти си в затвора ИЛИ обират те, убиват жена ти и децата ти пред очите ти и след 2 години виждаш затворника си пие кафето в някое заведение

За България е ясно на всички :)

Гледай сериала Октопод, ман, от там се научиха! Да не сме го измислили ние? Така решиха да оцеляват младежите, ако можете да им предложите друга рецепта ще се радвам!

Даа, добре, в БГ те отравят с психотропни, после те хоспитализират и обявяват за луд, и пак нямаш право на оръжиие, въпреки че регистрираните луди най-рядко използват оръжия, чисто статистически!

В UK добър футболист на ден печели толкова колкото мозъчен хирург на месец. Къде е логиката? (не твърдя че обирджиите са хирурзи :))

Логиката е, че понеже футбол гледат милиони хора по света и съответно дават пари за любимите си отбори/залагат на мачове и т.н., това е много печаливш бизнес. Затова и футболистите получават доста пари за това което правят. Очевидно обществото е склонно да инвестира много повече във футболистите отколкото в хирурзите...

Което красноречиво доказва, че хирурзите са балъци, управляващите изроди, а управляваните уроди, което управляващите разбират добре!

Спонсори???

Продължавайте да им давате такива космически заплати, пък такива случки ще се увеличават! Сега и ресурс за охрана се хаби... абсолютна тъпотия

Ако взломаджиите са черни ги оставете да си харчат спокойно плячката. Нали така е модерно

ТЪПАК

Мисля, че това е само началото!!! Англия без европа е една жалка бивша империя и глада чука на вратата и!!!

Тя щот "Европа" цъфнала, та вързала.

Иванееее, Иване. Пий си хапчетата редовно.

Съвпадение или не, но подобни безумия са били нечувани, преди да дойде ерата на либерализма и равноправието. Сега тези са се превърнали във втори ЮАР. Половината работят като побъркани, за да може другата половина да скачат, да грабят и да желаят още права. Тъжна история. Сигурно ще излязат поне двама-трима да нарекат поста ми отровен и расистки, но факта си е факт и не може истината да се изкриви. Що за свободна държава е тази, в която за да си спокоен трябва да си наемаш въоръжена охрана и кучета пазачи? И то, при положение, че не си някой бандит, а просто човек, който си изкарва парите честно. Баси!

Eй, смотльо, кво си се закъхарил, че някой щял да те обвини в расизъм? И от това ли ви е срам вече? Расизмът е фундаментална еволюционна черта и ако си мислиш, че белите са големи расисти, не си виждал японците, арабите, а и самите негри какви са расисти, етнисти и трайбалисти. Безгръбначният европеец като теб много го е страх да не го обвинят в расизъм, нетолерантност, ксенофобия и т.н., поради което е готов да хвърли семейството си и цивилизацията си на кучетата, само и само да не обиди някого. Жалка история...

жалка историика си ти. Само малоумни РАСИСТИ като тебе разпалват расизма...и интернета е другия виновник...понеже малоумни анонимници като тебе плямпате навсякъде и малоумни дечурлиги го четът

Най-обичам ганьовци като теб, които не са виждали какво е по света, хеле пък в САЩ. Там ако за една година не станеш завършен расист, значи просто либерастията ти е терминална. Нищо не лекува илюзиите така, както реалността. Само че ти не си се сблъсквал с нея.

После защо наричали черните негри или маймуни или....

Нищо им няма на черните, когато са си в Африка. За еване са онези, които ги карат в Европа.

100% африканци

Много лоша беше лоша народната власт,с такива тарикати и зози с мачете ранехме свинете! Пак гласувайте за дебелогъзите демократски мекерета на Американ стейтс банана репъблик оф Бългерия- малките мустафи- Ристю Маджото и Радко Пръдлето Кънев!

То, ако с такива с мачете, хранеха свинете, последните гладни щяха да умрат. Нииииииищо подобно даже нямаше. Къщите отключени. Децата навънка сами по нощите, за целия период един Жоро Павето, дето трудно го откриха.

Че той Мусолини още по добре се е справял, тва прави ли го готин тип ?

Победителите казват кой "добър" кой "лош". Американците, например, много добрички, щото пуснаха атомните бомби над Хирошима и Нагазки, изравниха Дрезден със земята, бяха подкарали и София, но добре, че лошия Сталин ги спря... Да не говорим за английския геноцид в Бенгалия - 30млн. уморени с глад. За садистичния белгийски геноцид в Конго - 15млн. избити и много милиони осакатени... Войните на САЩ, "в името на мира, демокрацията и правата на човека" след ВСВ, с десетки милиони жертви, по тяхно признание... Ама пропагандата им върши много работа сред дебилите по света и у нас.

проблема ви е че постоянно се връшаме в миналото да гледаме косурите на другите... ТО ЗАТОВА ЛИ СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ А? Щото малоумниците като вас само гледат назад

Ченгесарче смръдливо, нали знаеш в такива случаи защо се споменава майка ти?

Такива новини в Англия зачестиха, но просто се споменават между другото и никой не акцентира върху тях, както правят българските медии.

Един път се опитаха да ме оберат, дадох им портфейла и им казах че жената ме е видяла преди тях. Като видяха че е празен го хвърлиха по мен и си тръгнаха.

Неусетно, за дебилите, Европа върви по пътя на Южна Африка.

А раша се е запътила към кенефите!

Викаш, не е важно ний да сме добре, ами "раша" та ти да е зле.

а обикновеният човек избира да умре, преди да му вземат спестените 1000 лв

Пратете им Гешев - той ще ги оправи, както онищожи битовата престъпност по българските села

Научи първо граматиката в българския език, пък после Онищожавай!

Ножове и мачете? Група обирджии? Що ли ми намирисва пак на чернилки и членове на Black lives Matter - UK? Раздайте оръжие на хората, за да се защитават от плъзналата престъпна сган. След тоя КОВИД и финансовата разруха, която ще го последва престъпността ще нарастне с такива темпове, че полицията няма да смогва. Какво ще правим тогава?

И на мен първата ми мисъл беше за БЛМ.

Какво "намирисва" бе - вони, та се не трае.

Тея, Как не са надушили на Толупа чекмеджетата и да влезнат докато той спинка проснат,.... гол като Тюлен???;)

Като го видят така, как да не им се прииска и друго.

Така ще е, защото футболистите взимат по 200 000 - 300 000 паунда месечно, а обикновените служители/работници - по 5000 -6 000 паунда. Еми изкушаващо е да обереш някого, който получава 50-60 пъти повече от тебе! А що се отнася до наемане на бодигардове, мисля, че футболистите с космическите си заплати спокойно могат да си наемат бодигард, а не да им плаща клуба.

Абе, кои са тези "обикновени служители и работници", които взимат по 5-6.000 паунда? Големи легенди се разнасят в тази България значи... Даже бях чувал, че англичанинът като се събуди намира 100 паунда под възглавницата си... Имам наблюдения и мога да ти кажа някои цифри. Минималното заплащане е около 9 паунда на час, или около 1.400 паунда на месец. Огромна част от общите работници (супермаркети, чистене, обща работа в строителството), каквито са 80-85% от българските работници във Великобритания, получават заплати между 1.500 и 2.000 паунда на месец. Медицинските сестри са със заплати 2-3.000 паунда на месец. Брутната заплата на софтуерните инженери е в границите 2.000 (за начинаещи) докъм 6.000 паунда на месец. Има и по-големи, но те са изключения - за ръководители на проекти в големи фирми и банки. На 6.000 паунда се плащат големи данъци и се получават малко над 4.000... А за футболистите също имаш малка грешка. Най-добрите получават 200-300.000 паунда не на месец, а на седмица...

Изписаното от теб още повече потвърдждава писаното от мен!!!

Вашите държави грабят от десетилетия държавите на тези престъпници, за да може да живеете вие в охолство, идва време те да дойдат и да си вземат своето....

Едни са грабили, онея с милиардите и трилионите, други ще плащат. Щот са прости, като бъзове и не знаят , откъде им идва.

Като има луди да дават куп пари на разни младежи за това че могат да тичат, ритат, хвърлят топка, пеят, танцуват и прочие ще има други които да искат да им ги вземат.

Ти си абсолютен имбецил

Добро утро европейски педали, свиквайте!

В Китай признати с мачете нападнаха масово места където има повече хора. След това Китай наложи строги мерки с провинцията от където са и ги вкара в трудови лагери. Сега това е обявено едва ли не за геноцид. Никой не коментира, че Китай е едно от най-безопасни те места за живеене, ако спазваш законите разбира се

Много си прав. В Китай при пътно транспортно произшествие (ПТП) закона предвижда да изплащаш доживотна осигуровка на потърпевшия, което може да е огромна и незнайна сума. Затова когато стане ПТП, дори потърпевшия да е с леко нараняване, водачът го премазва с колата си допълнително. Така се изплаща само кръвнина, която е строго определена. Ако те интересува повече потъри в ютуб да се нагледаш на нормалните човешки взаимоотношения в Китай. Пък ти си ходи да си живееш безопасно там...

Направо да ги съжалиш китайците...

Китай е комунистически вертеп и като такъв трябва да бъде заличен от лицето на земята.

Китайската нация е на повече от 3000 години, известна с най-големите научни открития в Света, а ти си прост балкански селяндур!

мишчице

Чак пък "с най-големите научни отркития на света". Ти кога ще разбереш, че си дебил и да си траеш.

Доста страни съм посетил, но само в Лондон видях, как един мЪнго, беше напълнил пазарска кошница и заедно с нея, избяга на бегом от магазина, пред очите на гарда. Напълнило се е с много измет там, затъват

Нека... те високо ценят индийците и пакистанците.... сега ограничиха и достъпа на европейците, за да имат по-високи квоти от Индия и Пакистан..... Евала да са живи и здрави....

каквото искат, това правят ти що се косиш

И какво странно има в това? Обирджиите знаят в чий дом влизат, знаят че собственикът е мултимилионер и има какво да откраднат, нали не са наранили никого? Много по-жестоко е, когато влизат в дома на възрастен човек и го измъчват или дори убиват заради 5 лева... Не оправдавам никого, но в свят на социално неравенство, това са плодовете, които берем...

Демокрация

Епа друго си е да влезе другаря лейтенант от съседния блок, да ти изнасили жената, да те вкара да изгниеш в концетрационен лагер и после цялата ти рода да я пишат враг на народа.......

И защо това е новина?Тази вечер в Българските села ще бъдат обрани поне 5 възрастни хора и нито дума за това

На бай Тошо и макароните спокойно ще си врат в тенджерата

Доста нагъл грабеж. Явно бандитите се чувстват безнаказани.

Не ти ли се струва познато. Отнякъде.

Какво да коментирам? Четири пъти съм обиран, два пъти къщата ми и два пъти лично мен, на улицата! Бог да накаже тая крадлива паплач! Вече съм стар и като се замисля може и да се прежаля, само да си намеря оръжие и ще гърмя, пък каквото ще да става!!!

нали си падат по тъмнокожи страдалци, да им ядат попарата сега!

наглите 10

Моят дом е моята крепост.... Но според действащото законодателство май съм длъжен да поднеса на обирджиите напитка. По техен избор....

Новичок, разбира се

Абе то си е ебало майката ами....децата да не вземат пример от престъпниците

Гладът е по-силен от тока!

Бай Иване , не вярвам тези да са били гладни . Дори и да са , човекът не им е виновен , нито пък ти и аз.

А цвета на кожата какъв е бил, или ви е страх да ни кажете

не се знае, там и белите са диваци..

За момент си помислих, че е ежедневната новина за Ванчето Джаферович

ее Ванката е Тв шоузвезда симпатяга кво да му краде организирана банда той едва припечелва от ТВ коментари човека я земетръс от Загреб я друга щуротия ше бърбори при Гала

В Европа няма вече сигурност. Либералите принудиха хората да живеят в страх и държавите се разсипват с всяка изминала година. Едно време в Англия полицията не е носила оръжие. Сега нападения всеки ден....

BL matter!!! Тоя белчо к'во се оплаква...

Ножове и мачете.....смърди на харабели и/или африканци...още демокрацийка, нали ги поканихме?!? Те там така са си свикнали, кланови вражди и заколения, ритуални грабежи и отвличания...та, с нашите камъни по нашите глави

Така ще е... Докато ББ е премиер, това ни чака навсякъде по света!

глупости бе? Не харесвам ББ но какво общо има той?

:)))))))))))))))селски помияр,айде бегай за чамада и на вакзала ,че смърдиш на ватенка от километри

Нищо му няма! Ще порита малко топка и ще ги изкара за 2 седмици. Да му мислят висшистите и учените дето за неколко години, изкарват колкото един топкаждия с основно за 1 седмица!

Ножове и мачете? Това да не са наште момчета? Някой с мотика имало ли е?

"Наште", основно са с брадви.

Тиа нали беа твърде добри за Евросъюза та се изнесоа...

Без значение какъв си, все си човек... смъртен. А за престъпниците и Господ, всички сме равни...;-)