Коментари - Все по-сериозно се говори за отказване на Хамилтън, "Мерцедес" умува за заместник | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя е толкова алчен за победи,че няма да се откаже за осмата титла,че и девета и десета ако може да вземе. Това са си цигански номера. До сега конкуренция му беше Макс,но сега ще е и Ръсел,пък не се знае ,че може да има и повече... Мое мнение да си ходи това мрънкало.

Малко пр номера за публиката и проучване на пазара. 100% няма да се откаже

Как ще се отказва?! Има да вземе поне още една титла и да остане в историята!

Рискува, не смени гумите и загуби. Що реве сега?

Явно наистина си "гост" по темата...

Интересно! Този, Серината, японката, тая на ус опен, като се забъркат с расизма и Господ им праща послания! Не забелязвате ли?

А когато го бутаха му беше весело, а сега изгуби титлата и реве

Колкото и да злобеете по Хамилтън, той е 7 пъти шампион. Макс стана веднъж и вече е най-великия. Аре малко по-реалистично. Нормално е да има смяна на поколенията, но и Ръсел е кандидат за титла с Мерцедес, ако фераритата направят читава кола, то и Льоклер и Сайнц ще се борят. Надявам се Ландо Норис също да има шанс, а това означава, че великия ви Макс много бой има да яде.

Ръсел - да. Останалите, какво ги бутат всички като изключителни таланти? Не се ли видя какви са посредствени - дърпат се като ги изпреварват, пискат на инженерите си, с по 5 грешки на състезание и квалификация. Нека да си оправят малко колите и другите отбори, да - но Макс с тези умения, може би само от Ръсел може да яде бой. И от “решения”

От 7 титли ,една подарена от Глок,една спечелена във реална конкуренция и пет със скучно возене отпред,и целия екип на М- Дес зад гърба,аре бегай!

Айде да си ходи тоя. И без това писна на всички с постоянните си претенции и простотии.

Нигър:)))

Нека мерцедес и онзи с гадните плитки да разберат как са се чувствали всички досега, когато всяко дискусионно решение беше взимано в тяхна полза.

Хубаво плюете Люис Хамилтън ама на вас да ви го направят ще оревете орталъка.Да сте чули или чели нещо да е казал,писал?Нищо.Една дума няма.Мисля си че има какво да даде на автомобилния спорт още.Жалко ще е да напусне.Не може да не му е минало през главата че са го прецакали в последното състезание в последната обиколка.Както си и беше.Ще сте доволни всички плюещи.Люис Хамилтън не е виновен че Михаел Шумахер има само 7 титли.Нормално е да опита да го задмине.Нищо чудно да са го прецакали за да остане един рекорд за биене.така Хамилтън и Шумахер са равни.Надали някога ще разберем истината.Никой никога не би признал подобно нещо.

"Хубаво плюете Люис Хамилтън ама на вас да ви го направят ще оревете орталъка." Някои помним последното състезание на 2008г. Тогава по същия начин титлата отлетя, но в обратна посока- от Маса към Хамилтън. Маса спечели убедително, а Люис щастливо се добра до пето място. Кой заслужаваше победата в онзи сезон, щом ще гледаме нещата само от призмата на последното състезание?! Станалото- станало! Измекярски са номерата на ФИА, когато си набележи фаворит, но Хамилтън е ял повече мед, откокото л...на от тях!

за да остане един рекорд за биене.така Хамилтън и Шумахер са равни. Независимо какво ще се случи оттук нататък, най-вероятно един рекорд на Шумахер ще остане неподобрен: този за 5 последователни WDC.

Хайде вече да се маха,че омръзна да го гледам и слушам как мрънка....баси и поколението мрънкащо.

Като се махне и какво, малкия пъпчив педал е по голям мрънкач от Луис, ама ще го разберете още следващия сезон.

А като мина напряко извън пистата и не го наказаха не квича църниот

черничкия има нужда от почивка да се отдаде на някой гей кауза

Щял да мери банани!!!

не съди по себе си бе педи!

Докато се говори за цвета на кожата му, ще има какво да му дава право да се оплаква. Аз това не го разбирам - на волана на болида не му дреме какъв цвят му е ръката. Хамилтън е леке, побутван от това да има 2 секунди по-бърза кола и всички обстоятелства да печели, а сега реве наистина като последната пикла задето му взеха играчката. ТОВА има и трябва да има значение, а не че е черен, зелен, оранжев. А Тото сериозно трябва да му отпуснат някоя оскар или грами номинация, заслужи си я

Откакто се забърка с тези от black lives matter вече не е същият. Много приказки, много тръшкане, много реване и халосване и малко спорт. Какво му промиха мозъка, но от един изключителен състезател се превърна в кисела, разглезена пикла.

Поне две от титлите на Люис са с побутване от страна на ФИА. Особено първата му титла. Ако шуми бе така побутван, щеше да има не 7, а 17 титли

Хайде по-полека. Ако Шуми не беше побутван, нямаше да има и 5.

дай боже, дай боже! Пък и Мерцедес сгънаха най сетне двата пръста и констатираха, че "мамуната" само им срива продажбите. Таргета на марката не е в Африка, все пак! Гледам, и БМВ ни пробутват в рекламите си нек'ви макаци, ма де да видим? Жълтурите от Алиекспреса отдавна пробваха с разните му там "ръждиви" принцеси и много бързо осъзнаха, че да залагаш на "кюмюр" си е афиф работа!

SU-152

Преди 2-3 дена по Д-те гледах някакъв обзор на Ф1.Разбира се и инцидента в СА не беше подминат................И ха изненада,Макс не само не натисна спирачките,просто намали,а бореца просто НЕ пожела да го изпревари,че накрая се нахули в Макс и накрая заявил ,че не е разбрал какво е станало!

Анализа на комисарите гласи цитирам:Макс Верстапен намалява рязко и от 8ма скорост спада до 3та.След което натиска рязко спирачката причинявайки налягане от 69 бара в спирачната система и отрицателно ускорение от 2,4g.За сравнение ако карате серийно Порше Карера и ударите спирачки до дъно ще предизвикате отрицателно ускорение -1,2-1,3g.Така че да макс е спрял много рязко.Това е официално.Не е редно да се говорят неистини.

Това е анализа на Джеки Стюард и там не пише нарискане на спирачките. Само сваляне на предавки

SU-152

Stanko, кви спирачки кви пет лева те гонят бе?Всичко е ставало точно преди ДРС отсечката,Макс е избрал точна такава отсечка,а това на Хамилтон не му е харесало,затова и не е искал да го изпревари,това обясняваха и диаманджиите,знаеш с отворено крило колата е много по бърза........... и си много прав,НЕ Е ХУБАВО ДА СЕ ПИШАТ НЕИСТИНИ.

Залезе черньо!

Време е за транс цветово - важното е да е полткоректно .