17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Малко съм шокирана, трябва да призная. Напълно очаквах да спечелим медал", заяви Брейди Елисън" за дирниците няма значение, че брейди елисън е мъж.

Идва денят, когато ще видим брадати мъже с полички в художествената гимнастика. И еврочиновниците ще ни заобясняват, че няма нищо по-нормално от това :)

Една от най-глупавите нации на света

Стрелба с лък, пистолет и т.н. ... Бройте медалите след олимпиадата...

СССР взе всички златни медали в първия ден. :Д

Джендър революция на Байти Дън на другата олимпиада може и да не ходят

И при нас ,откакто ни налегна демократичният, еврогейски ,неолиберализъм медал не сме виждали .Сега олимпийската делегация е по малка отколкото медалите раздадени в Сеул.,ако се раздаваха по един на човек

А защо още не е обявен ден за траур? Срамота!

На какво само се зарадвали клетите руски дирници!

Китай и Русия яко шокат Американските канчета! Жалко, обичах САЩ, но те Умряха в момента в който Вирусологичното Оръжие от Ухан ги Удари по заповед на Генерал Секретар на Партията - Другаря ЗиЗинПин и САЩ не просто не реагираха с военна сила, а се наведоха като Жендри!!

Няма го великият назобен отбор на ГДР.

Che to amerikaci ostanaha li.

Олимпиада в Мюнхен? 1972? Атентатът срещу израелския отбор? Затова имаше специален спомен на откриването.

Ти нещо по-различно ли очакваше от списвачите от ДИР? Онзи ден починал Владимир Живков, и тия побързали да копират инфото му от уикипедия. А там някой се изгъбаркал и разменил неговото с това на Кюлев. И тия, понеже са високоинтелигентни, публикуват без дори да си направят труда да проверят, дали аджеба това е така. Та и сега...

Пардон. В случая са прави. Сега видях, че пише 72-ра.На мен ми се видя 74-та.