Защо в Русия не тъжат особено след отказването на Шарапова?

Най-успешната тенисистка на страната така и никога не бе обикната в родината

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не тъжат,защото са тъпаци и завистници(като българите) ! Злобеят срещу всеки успял в нещо !

Гришо също чете постове за нея ? Кой знае, може сега да намерят по-вече време за ... себе си ! Не напразно единственния мъж за който писа тя в книгата си беше Гришо !

Мария Шарапова си е великата Мария Шарапова! И ще си остане такава!!!

Много важно!!

Каквито и да са завистливите коментари на отбор лаици тя бе голям спортист. Както коментира по долу някой - дай боже всекиму такава кариера. Когато фактите говорят може само да и благодарим за това което сътвори на корта.

Звучи точно като за Гришо

Шарапова си е американка. Само паспорта и мирише на руска помия. Само един единствен път се докосна до руската яма чрез мелдония и се прекрати кариерата ѝ. По далеко от русия и ще имаш успех! Кога ще чуя за американка отишла в русия на питин, живяла там цял живот и станала световно известна? Никагда!!!

Шарапова побеждаваше. когато нямаше конкуренция. Появи се конкуренцията и Маша окапа. Иначе сексапилна е. Идеална за маркетинг.

не ми се коментира този пасквил.

Ми тя си е гражданин на света, не на Русия, бе кауни!

Ало,критиците на Маша,мултимилионер ката!! Коментарите ви са на мизерни завистници!! Тя ще ви купи с парцалите!! Разбрахте ли??

Браво на Оръдието!!

От къде ги изсмуквате тези тези? В Русия по скоро я уважаваха, от колкото обичаха и това е напълно естествено когато цял живот живееше в Америка. По важен е въпроса защо я спряха с измисления мелтдоний, на фона на онова назобеното добиче.

За мене си е Наша Маша. Уважение към това което е постигнала и да и даде Господ здраве успехи и щастие за напред.

Е какво да тъжат? Ясно е, че с тази травма не можеше да продължи. И все пак тя даде твърде много на руския спорт, могат само да и благодарят, че за толкова години продължи да се състезава за Русия. А кой къде живял...

Дай Боже всекиму такава "неуспешна" кариера!

Биографията на Дришо и Барбуков е същата

Кажи за твойта. Биография. Ако имаш, де.

Моята е знаеш ти и цяла България. Никой не обича спортисти идиоти

Ами в САЩ, къде да отидат родителите и? Ако беше останала в кочината щеще да играе в маскве и ленинград, защото комунягите имат игрища само там и надали някой щеше да е чувал за нея.

Ти пък от къде знаеш какви игрища има в Русия или просто ей така да плюеш! В Русия за спорт се отделят много средства, както се вижда и от резултатите на руските спортисти по големите състезания.

И какво се вижда??? Постоянно ги хващат с допинг!!!

Хващат ги, щот нямат разрешение от домашния лекар. Като Серина.

Ей така ще е и за Дришо.

Ами като си толкова критичен дай да те видим ти какво можеш! А ние после ще те кръщаваме както си искаме. За малка България, в която спортът е последна грижа на държавата, Григир Димитров е наистина велик спортист

"Малка" България носеше медалите с кофи от олимпиади, световни и европейски. Бронзовите не се брояха, на сребро се мръщеха. По байтошово.

Къде живее и тренира Дришо бе неграмотник??

В олимпиадите в които участваха само соц държави и не проверяваха за допинг, НРБ печелеше. Когато въведоха допинг контрола и угаснахме.

Абсолютно логично руснаците не я чустват като сънародник ! За това както и за провала в края на кариерата и е виновна тя самата и САЩ ! И все пак я изпращат справедливо като изключителен спортист и тенисист .