Баскетболният треньор Константин Папазов, който също така е притежател на 35% от акциите на футболния Левски, е заразен с коронавирус. Това призна самият той със пост в социалните мрежи.

В последните месеци Папазов усилено се е захванал с опити да спаси футболния клуб от изключително тежката финансова ситуация, в която се намира.

Той дори искаше да получи мажоритарният пакет акции на Левски, но в крайна сметка те отидоха в Наско Сираков, който все пак предостави 35% от тях на Папазов.

Тити изрази съжаление, че в следващите 14 дни няма да може да помага на "сините", заради задължителната карантина, която трябва да изтърпи.

Той също така уточни, че няма никакви симптоми и се чувства добре.

Има предположения, че заразяването му може да е станало по време на мача Царско село - Черно море, на който той присъства. След този двубой пламна заразата и в двата отбора.

Ето какво написа Тити Папазов в социалните мрежи, публикувано без редакторска намеса:

"На този ден точно преди 43 години почина моя дядо,ген.Костадин Чешмеджиев.Това е човекът на когото съм кръстен.Бог до го прости!

Днес официално разбрах,че съм част от голямата близо 12 милионна група на заразените с Ковид 19.

За първи път използвам възможността на социалните мрежи за публикуване на важна информация.Предпочитам тук,а не чрез медиите да споделя за болеста.

Съжалявам,че точно в този момент ще трябва да съм под карантина.ФК Левски,изживява най-трудните си моменти,но точно, когато е най-трудно ще си проличи силата и духа на обичайното нещо в държавата ни.

Пожелавам на Наско да е жив и здрав,а на всички милиони ЛЕВСКАРИ за нищо на света да не се премирявате с моментната ситуация,защото тя може да е само временна.Ако никой не иска да ни помогне,ще си помогнем сами,защото сме милиони.Поне така се пее в една от любимите песни на феновете.Пожелавам живот и здраве на всички българи.

Бог да пази България.САМО ЛЕВСКИ!"