Високият нападател беше зачеркнат по времето на Милен Радуканов и обявен за ненужен. През зимата ЦСКА отново имаше идея Шеридън да се завърне в България за постоянно, но шотландският елитен "Сейнт Джонстън" доплати за продължаване на наема.

Ирландецът е впечатлил Младенов още преди да се завърне в ЦСКА. Най-малкото ще изкара подготвителния летен период с отбора. Стойчо търси опции за партньор в атаката на Жуниор Мораес. Ръководството гарантира, че няма да продаде бразилската звезда. Но както футболната практика показва - при неприлична оферта дори Роналдо напусна Манчестър Юнайтед в посока Реал Мадрид.

През този сезон Шеридън изигра 22 мача за "Сейнт Джонстън", в които вкара 4 гола. За повече от месец той беше извън строя заради контузия. Когато дойде в ЦСКА нападателят беше национал на Ейре. Но при "червените" задълго остана на пейката и съответно бе забравен от италианския селекционер на тима Джовани Трапатони, предаде Novsport. 

Нито един от треньорите му в България - Павел Дочев, Гьоре Йовановски и Милен Радуканов, не залагаше на бившия играч по галски футбол като титуляр. Договорът на Шеридън с ЦСКА е до юни 2013 г.