Нападателят бе принуден да се извини преди няколко дни, след като Роберто Манчини го заплаши, че ще го продаде. Марио Балотели често се забърква в скандали, като освен червения картон срещу Арсенал, преди това разгневи мениджъра си като почти не се сби по време на мач със съотборника си Александър Коларов.

Няколко дни преди това италианецът бе изгонен от тренировка на "гражданите". Сега, 21-годишният нападател е готов на всичко за отбора си, дори и на психологическа помощ.

Противно на първоначалните слухове, че самият играч иска да напусне клуба през лятото, вече се твърди усилено, че Марио Балотели ще направи необходимото, за да остане при "гражданите".

"Марио не иска да напуска Сити, но той разбира, че се нуждае от някаква помощ. По собствените му признания той е напълно извън контрол", разкри близък от нападателя.

"Марио е готов да получи професионална помощ, за да оправи главата си. Той има талант, но е заплашен да провали кариерата си. Той наистина осъзнава нуждата от справяне с проблемите си", допълни източникът на "Сън", цитиран от Гонг.