"Няма как да сме доволни от една точка. Доста точки загубихме в предните мачове, а тогава противниците бяха по-леки. Виждам положителна промяна, що се отнася до старание и желание за битка в част от играчите. Ще играем в Европа, ако заслужаваме, ако не, няма да играем. Трябва ни качество, а на този етап го няма, още повече, че част от футболистите ни играят с проблеми. В момента работим, не желая да се връщам назад. В петък, събота и неделя ще се гледат много играчи", коментира Тонев.

Той не пожела да каже, дали Левски ще преговаря за закупуването на Шаешу, който скри топката на "сините".

"Допуснахме елементарни грешки и при двата гола на Черноморец. Няма какво да коментирам Дарко Тасевски, това решение беше взето вчера. На Гаджев му изтича наказанието, той ще играе за Левски в мачовете до края на сезона. Той ще се постарае да играе така, че Левски да се представи максимално добре в оставащите мачове. Вярвам на играчите", продължи Тонев.

"Не ме топли, че публиката аплодира футболистите в края на мача, ние играем на "Герена" и трябваше да спечелим, ние все пак сме Левски, аз го осъзнавам, лошото е, че други не го правят, които са тук. От лятото трябва да почнем на чисто. Левски трябва да има класа и ще направя всичко възможно това да се случи", каза още той.

Иво Тонев категорично заяви, че "сините" играят честно. "Ако не го правехме, нямаше да са такива резултатите", завърши изпълнителният директор на клуба, цитиран от Гонг.