Бразилецът бе продаден на румънския гранд през зимата, но се появиха спекулации дали трансферът е постоянен или става дума за наем и евентуална крайна продажба през лятото. От Динамо заявиха преди време, че наистина са откупили Платини, но пък мениджърът му добави, че той не е напълно тяхна собственост и те трябва да доплатят дадена сума след края на този сезон. Според последните информации, общата стойност на един негов постоянен трансфер би била около 300 000 евро, а през зимата Динамо е платил едва 10 000 евро, за да получи нападателя.

Бившият играч на Черноморец обаче изигра 258 минути в пет мача за румънците, без да впечатли с нещо, което разочарова работодателите му. Отделно, Паун е под наем в тима на "армейците" до края на сезона, идвайки именно от Динамо и уговорката между двата тима е ако се стигне до постоянен трансфер на Платини, да се уреди и продажбата на румънеца в обратната посока. Сега шефовете на букурещкия отбор обаче са готови да си върнат халфа.

"Не можем да правим такъв губещ бизнес. Паун ще се върне в Динамо от лятото. Платини пък може да си тръгне", споделиха от ръководството на тима, цитирани от "Gazeta Sporturilor".

Паун се представя нелошо за ЦСКА и в пет мача за отбора е вкарал един гол, предае БГНЕС.