Това заключение прави сайтът Goal.com, който публикува списък с играчи от английската Висша лига, които в последния възможен момент, трябва да повишат шансовете си, за да бъдат продадени добре на настъпващия трансферен пазар.

Мотивацията на Димитър Бербатов, за да се представи подобаващо в неделя, би била свързана с "последното сбогом", което той ще си вземе с Манчестър Юнайтед. В последния кръг на Висшата лига, "червените дяволи" гостуват на Съндърланд.

Според Goal.com спекулациите в медиите най-после ще се окажат верни, тъй като нападателят ще напусне Юнайтед през лятото.

Представянето му през този сезон бе ограничено само до 12 мача, заради доброто представяне в атаката на Уейн Рууни и Дани Уелбек.

Гостуването на Съндърланд може да бъде 150-ят мач на Димитър Бербатов с екипа на Манчестър Юнайтед и, разбира се, неговият последен. Очаква се българинът да използва евентуалния шанс, ако му се предостави такъв, да се сбогува със стил с настоящия си клуб.

Освен Димитър Бербатов, в своеобразната класация на изданието, са попаднали още Анди Каръл от Ливърпул, Даниел Стъридж от Челси, Джибрил Сисе от КПР, Емануел Адебайор от Тотнъм, Фил Ягиелка от Евертън, Хатем Бен Арфа от Нюкасъл, Демба Ба от Нюкасъл, Давид Нгог от Болтън и целият отбор на Арсенал, предаде Гонг.

Данчев: Димитър няма да играе повече в Англия