Двата отбора изнесоха много интересен мач на "Лудогорец Арена", но по подобие на мача между шампионите и Литекс, двата отбора не успяха правеха прекалено много пропуски пред съперниковата врата.

И докато за Локомотив в две ситуации не успяха да се разпишат Станислав Маламов и Христо Златински, то за Лудогорец голяма част от титулярите се изредиха в неточните удари. Мирослав Иванов на четири пъти се размина с попадение, а удар на Марселиньо беше спасен от сигурния на своята врата Йордан Господинов. При един от ударите на Мирослав Иванов той успя и да избие топката в гредата на своята врата.

Благодарение на липсата на късмет и на добрата игра на Господинов, Лудогорец беше на път да направи трето поредно нулево равенство в българската футболна "А" група. Шампионите обаче показаха дух и вкараха победен гол в 88-та минута, когато Козмин Моци отклони с глава центриране от корнер и Жуниньо Кишада добави топката в мрежата на Локомотив за крайното 1:0.

Локомотив пък остана на седмо място в класирането и изостава с две точки от намиращия се на шесто място Черноморец (Бургас). С три точки пасив, осмото място заема Славия, съобщи БТА.

Ивайло Петев: Трябва да играем по-уверено

Стефан Генов: Лудогорец спечели заслужено

Вижте класирането и програмата в А група