Коментари - Лудогорец се измъчи, но победи Локо Пд | Корнер.dir.bg
назад

Лудогорец се измъчи, но победи Локо Пд

Лудогорец (Разград) се завърна на върха на временното класирането в българската футболна "А" група, след като направи безброй пропуски, но все пак стигна до късен гол и победа с 1:0 над гостите от Локомотив (Пловдив) в последен мач от 22-ия кръг на шампионата.

Обратно в новината

Коментари - Лудогорец се измъчи, но победи Локо Пд | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 7

Тия изгонени левскари и цесекари които играят в отбора на Лудогорец, са на път отново да станат шампиони.

Да бе, да им се не надяваш. Пенсионерска им работа.

тапаци!стига сте завиждали-"мачили" *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

С тоя отбор минимум полу-финал в Шампионска лига им прогнозирам.Там са и Бадема и Данчо Близнака.Както са се разиграли само Барса или Реал може да ги спре.

Тоя българския Абрамович ша земи да ги вкара в групите на Дармадан Къп тез лудетини от Лудогорец.Бият наред то туй Монана,Пирин,Мало Бучино,Тутракан,кат валяци газят и съдийе приклецват чат пат-машини са.Стоперчито Мехмед Бюрек голям мач изнесе и Бембе Чалмак хубав гол вкара накрая.

Велик отбор от Делиормана, там има 99% ЦСКА-ри, нали В.ЛЕВСКИ не са го обесили китайци, мисля че скоро ще е на финал на щамп. лига , ако-не могат да вземат стар автобус като ЦСКА през 1867г.

А на финала на "Щампионската лига" ще ги черпят доволно с вафли "Мура". Чакай да хапна една мамалига за здравето на ЦСКА. Присо черпи...