"Байерн" и "Реал" пак ще мерят сили като в олд скуул уестърн, а "Ливърпул" ще търси място на първи финал след 2007-а с мачове срещу "Рома".
 
Букмейкърите веднага дадоха възможност на любителите на залаганията да дадат своите прогнози за шампион.
 
"Реал" остава абсолютен фаворит в надпреварата въпреки тежкия жребий. Възможността "белия балет" да вдигне купата с големите уши е оценена на 2,87.
 
"Байерн" и "Ливърпул" са с равен шанс - 3,25, а "Рома" е смятан за тотален аутсайдер сред компанията на другите три гранда - 10 коефициент за титлата.
 
Ако това се случи, "вълците" ще трябва да изиграят силен мач на "Анфийлд" след две седмици. Шансът им там за победа е оценен на 5,50 коеф, а този на "Ливърпул" на 1,53. Успешен залог за равенство би умножил вложената ни сума с 4,33.
 
Логично, "Реал" не е толкова твърд фаворит срещу "Байерн" на "Сантяго Бернабеу". Тимът на Зидан е с 2,05 коеф. за първия мач, а този на Юп Хайнкес е с 3,40. Равенството е оценено на 3,50.
 
Коефициентите да се класира даден отбор на финал са следните: "Реал" (1,72), "Байерн" (2), "Ливърпул" (1,44) и "Рома" (2,62).
 
В Лига Европа смятаният отбор за основен фаворит отново е от Мадрид. Жребият отреди "Атлетико" да се сблъска с "Арсенал", но именно "дюшекчиите" са с най-малка ставка като шанс за титлата.
 
Той е оценен на 2,10, а ако решите да залагате за трофей на Арсен Венгер, такъв би ви умножил парите по 4. "Марсилия" е с коефициент 4,50, а "Ред Бул" (Залцбург) със 7.
 
"Арсенал" обаче е фаворит срещу "Атлетико" в първия мач на "Емирейтс". Същото важи и за "Марсилия", който ще домакинства в първия мач с австрийците.