Срещата на "Сан Сиро" започна изнендващо равностойно. В първите минути дори гостите бяха отборът, който създаваше повече опасни положения пред Жулио Сезар.

С течение на времето футболистите на Интер се посъвзеха и на свой ред организираха няколко опасни атаки. В 38-ата минута звездата на домакиите Уесли Снайдер се оказа на добра позиция и стреля, но ударът му премина над гредата. Така на почивката резултатът в Милано се запази равен - 0:0.

След почивката възпитаниците на Леонардно започнаха по-мотивирано. В 51-ата минута голям пропуск нарпави Джанпаоло Пацини, но по-малко от 60 секунди по-късно поправи грешката си по най-добрия начин. Пандев намери отлично Пацо в наказателното поле, а той преодоля бранител на гостите и с точен удар прати топката в мрежата.

Малко преди края на мача Рубен Оливейра пропусна златен шанс да изравни и така победата отиде при домакините.

В друг мач от кръга Парма изненада Сампдория, побеждавайки с 1:0 на стадио "Луиджи Ферарис" в Генуа. Единственото попадение за гостите вкара Кристиан Дзакардо в 65-ата минута. Божинов не се появи в игра за състава на "дуковете", информира ТопСпорт.