Матеус се появи на стадион "Българска армия" малко преди единственото за деня занимание. Немецът се е запознал с условията, при които работят в ЦСКА. Също така се е видял и с футболистите, които бяха повикани за последните мачове на националния отбор.

Матеус отново е говорил с Милен Радуканов на всякакви теми, като е имал желание да наблюдава и тренировката на "червените". Футболистите на ЦСКА обаче имаха предвидено единствено бегови упражнения в Борисовата градина и това осуети предварителните планове на Матеус. Немецът обаче е обещал, че ще посещава по-често ЦСКА, за да се запознава с моментното състояние на футболистите и извън официалните мачове, които наблюдава.

Очаква се Матеус да разговаря с Милен Радуканов и да се информира често за състоянието на играчите. Миналата седмица треньорският щаб на "червените" посети няколко тренировки на националния отбор в Правец, което явно не е останало незабелязано от Матеус.

Вчера след мача с Черно море бившият капитан на Германия отново влезе в съблекалнята, за да говори с Милен Радуканов, припомня Гонг.