"Сините" шампиони от Лондон платиха рекордните 50 млн. паунда на Ливърпул, за да имат в състава си испанския голмайстор.

След като акостира на "Стамфорд Бридж“ обаче, "Ел Ниньо" тотално разочарова, като вече 11 мача няма попадение за новия си клуб. В следствие на трагичното му представяне на Острова започнаха спекулации, че Хлапето ще си тръгне от Лондон през лятото.

Карлето обаче е повече от убеден, че Торес има нужда от малко време и тепърва ще разкрие огромния си потенциал. Италианският специалист направи паралел със звездата на лидера в Премиършип – Уейн Рууни, който започна трагично кампанията, но по-късно започна да загатва за миналогодишната си форма, за да се стигне до мача с Манчестър Сити, в който вкара феноменален победен гол със задна ножица, а преди две седмици - хеттрик при победата с 4:2 като гост на Уест Хем.

"Очевидно е, че Торес не е щастлив от това, което се случва с него в момента. Силно разочарован е, но трябва да покаже характер в този не лек за него момент. Рууни премина през същия период. Не играеше добре, не бележеше за Юнайтед. Всеки в клуба, обаче, бе повече от уверен във възможностите му. И тук е така – играчи и треньори вярваме и искаме час по-скоро Нандо да започне да показва истинското си лице. Един гол със сигурност ще му даде увереност. Торес е фантастичен трансфер, той е бъдещето на отбора. Да го съдим в момента не е правилно. Трябва ни търпение", призова бившият треньор на Ювентус и Милан.

Все още не е ясно дали Анчелоти ще заложи на рекордния си трансфер в утрешното гостуване на Уест Бромич Албиън, но предвид думите му и платените рекордни 50 милиони паунда, Торес най-вероятно ще попадне сред стартовите единадесет, предаде livesport.