Тази сутрин ЦСКА се отправи към Каварна, където утре ще се изправи срещу местния тим – Калиакра в мач от 25-я кръг на А група.

"Каварна са в А група и според мен се борят за оставане в А група, а ние се борим за третото място, така че отиваме да си изиграем поредния мач от първенството, в който търсим успех. Повтарям всяка седмица, че не бива да има подценяване. Трябва да се подхожда максимално мотивирано независимо дали играем срещу отбори от първата половина или втората половина на таблицата", сподели Милен Радуканов, цитиран от Гонг.

"Ще преценим утре преди мача кой ще играе, имаме група от 20 души."

"В последните мачове играем с желание и хъс, но не си правим илюзиите, че играем без грешки. Извличаме си поуки от всеки мач – положителните, отрицателните неща. Имаме още много работа. Разбира се, положителното е, че побеждаваме и то с прилична игра и настроение. Искам да задържим постоянството, което демонстрираме в последните двубои", добави наставникът на "червените".

"Очаквам Калиакра да скочи на 120 процента срещу ЦСКА, защото се бори да не изпадне, а не защото треньорът е от Левски", уточни наставникът.

Милен Радуканов не скри, че вече говори с ръководството и обмислят лятната селекция на отбора, но уточни, че в момента няма нищо конкретно.

"Не съм подписал нов договор. Договорът ми е до 30 юни, водим разговори с шефовете, надявам се, че всичко ще е наред. Важното е шефовете и феновете да са доволни, както и отборът да върви", завърши Радуканов.