Той разкрил, че е бе­сен от статута си на твърда резерва във Фрайбург. Ос­вен това Гарра не е доволен и от фак­та, че в епизодич­ните си появи на терена играе като дясно крило, а не на коронната му позиция - централен нападател. След като счупи половин дузина рекорди в Бълга­рия с 37 гола в 39 мача, Дембеле се превърна в бетон­на резерва в Гер­мания.

"Ще е хубаво да се върна в Левски. Знам, че това е почти невъзмож­но, но защо да не стане. Не съм щастлив във Фрай­бург, където играя много малко. Мо­же сегашният ми клуб да ме пусне под наем на "Гере­на", обяснил къде на шега, къде на­истина Гарра.

Левски прода­де Дембеле през летния трансферен прозорец на Фрай­бург за 2 300 000 евро. Сделката бе­ше пред провал, след като мени­джърите на фран­цузина настояваха да приберат до­пълнително 200 000 евро и се на­ложи "сините" да смъкнат печалбата си и да отстъпят от предварително уточнените 2 500 000 евро.

По време на престоя си на "Ге­рена" пък Гарра се забърка в пореди­ца от пиянски скандали и дори беше заплашен със затвор, но се отърва с условна присъда, припомня Novsport.