Михаил Антонио е една от звездите на Уест Хем във Висшата лига, но влезе в новините по Коледа в Англия с изпълнение не на футболния терен.

На 25 декември в късния следобед, току преди Киа Росина да сервира коледната вечеря в дома си в Южен Лондон, колата на футболиста влезе в градината на семейството. Но не, за да паркира културно.

Антонио влетя с "Ламборджини"-то си, помитайки една от оградите и събаряйки част от пристройката на къщата в нейния двор, където се изхвърля боклука от няколко постройки наоколо. Няма ранени, но колата вече трудно може да бъде позната като марка.

Росина разказа през медиите как чула силния тътен от удара и излязла заедно с хората от семейството пред къщата, за да види какво става. От автомобила излязъл невредим тъмнокож мъж с костюм на снежен човек, когото никой от тях първоначално не разпознал.

Той се обадил по телефона, докато те го успокоявали, че всичко е наред. Звездата на Уест Хем дори не се извинил на хората за щетите, които нанесъл с автомобила си.

"Не ми казвай, че съм глупак! Би следвало първо да ме питаш дали съм добре и здрав", ядосвал се по време на телефонния разговор Михаил Антонио, който очевидно говорил с агента си.

Часове по-късно той се присъединил към лагера на отбора си в хотел в същата част на Лондон, за да изиграе 90 минути на 26 декември в мача срещу Кристъл Палас.

Уест Хем загуби с 1:2, но феновете на отбора, вече информирани за случката, не спряха да пеят от трибуните: "Михаил Антонио - той паркира, където си поиска!".

Полицията призна пред медиите за инцидента и разкри, че футболистът не е употребил алкохол, просто е изпуснал контрол над колата.