Треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори не остана доволен от развръзката в мача срещу Цюрих в Лига Европа.

"Беше един труден и равностоен мач. И двамата вратари нямаха много работа. Имахме през първото полувреме много голяма възможност, която пропуснахме.

Като цяло контролирахме мача, но не спечелихме. Индивидуално не играхме на нашето най-добро ниво. Допускахме много грешки в пасовете, които по принцип не допускаме. Затова се получиха тези неточности. Имахме грешки в изграждането на атаките и в последната третина не контролирахме добре играта.

Сгрешихме в 84-ата минута от статично положение и това ни коства поражението. Това, което трябва да правим, е да не допускаме такива грешки като днес. Всички мачове са решителни, всички са важни. Но наистина следващият мач се оказва ключов за нас и ние трябва да направим всичко възможно, за да спечелим в Кипър срещу АЕК Ларнака", коментира наставникът.

Капитанът Светослав Дяков смята, че загубата е незаслужена:

"Моето мнение е, че загубихме без положение, вкараха ни от един корнер. Ние имахме доста ситуации, но не успяхме да ги завършим. И първото, и второто полувреме имахме своите ситуации. В дефанзивен план стояхме много добре. Но това е футболът, вкараха ни. Много ме е яд, наистина. Незаслужена загуба".