Историята за нахранения с хамбургери 12-годишен Кристиано Роналдо има ново развитие, след като една от жените, помагали на хлапето от Мадейра, се появи и идентифицира.

Паула Лека днес е омъжена и майка на две деца, а преди 22 години е била студентка и е работила в павилион за бързо хранене на остров Мадейра.

Седмици наред Кристиано (тогава на около 12 г.), и приятелите му отивали до малкото заведение, но нямали никакви пари. И трите момичета, които работили там, им давали безплатно сандвичи, за да се нахранят.

Историята просълзи зрителите в екслузивното интервю по английския канал ITV преди дни, като Роналдо я разказа и не сдържа емоциите си. Той обяви, че иска да се срещне с тези жени днес и да им благодари, като дори обеща да ги заведе на вечеря.

Футболната суперзвезда обясни, че години по-късно ги е потърсил, но ресторантът вече не бил там и нямало никаква следа.

"Тогава нямаше Фейсбук или мобилни телефони, как да ни издири - каза пред португалски медии Паула Лека. - Помня ги, те обикновено към 23 часа, току преди да затворим.

Седяха отпред и не можеха да си купят нищо. Давахме им хамбургери. Вече разказах за това на сина ми, той не може да повярва.

Прочетохме в интернет как е разказал за случая и ето, едната от онези жени съм аз. С удоволствие бих приела, ако ме покани да се запознаем. Съпругът ми също няма търпение, но той ще иска и автограф!

Какво нещо е животът, преди толкова години момчето нямаше пари за един сандвич, днес целият свят го познава."