Кристиано Роналдо ще е в Мадрид днес, но спомените за успехите му с Реал няма да го топлят.

Суперзвездата на Ювентус ще трябва да финализира споразумението с испанските власти, според което да плати 19 милиона евро обезщетение за укрити данъци.

Договорката е постигната и е формалност днес Роналдо да застане пред съдията, който да я официализира. Португалският нападател ще чуе и двегодишна условна присъда за нарушенията, случили се в периода 2011-2014 г. Сделката и немалката сума, която ще плати, освобождават футболния супергерой от потенциалната опасност да влезе в затвора.

Проблемите на Кристиано със съда тепърва започват. Предстои му дело за изнасилване, шантаж и заплахи в САЩ, като адвокатите му ще опитат да поискат то да бъде през лятото, когато Роналдо няма да има мачове с Ювентус. Там обвиненията са от Катрин Майорга за нещо, което се е случило между нея и звездата на футбола преди 10 години. 

Пак отборът от юристи около петкратния носител на "Златната топка" отправи официално искане в понеделник, днес КР7 да влезе в залата на съда в Мадрид направо от паркинга, през страничен вход и с охрана. Така адвокатите планираха Роналдо да избегне срещата с медиите.

Но им бе отказано и Кристиано трябва да се срещне с обективите и фотоопаратите, както и с въпросите на репортери.