Лудогорец се е разбрал за подписа на французина Жулиен Бег, който играе в румънския Астра. Крилото е на 25 години и през сезона записа 12 мача като титуляр в първенството на Румъния, отбелязвайки три гола. Футболистът ще се присъедини към новия си тим на старта на зимната подготовка след Нова година.

Бег е юноша на Гингам, но му е трудно да се наложи в първия състав и е записал в кариерата си едва 56 минути в Лига 1. Има мачове в Лига 2, както и в третото ниво на френския футбол с други тимове.

Роденият в Сен Пиер, на островите Реюнион футболист, намери себе си в румънското първенство и е една от звездите на новия сезон. Интерес към него има от Стяуа, но днес изданията на Север от река Дунав пишат, че наддаването е спечело от българския шампион.

Лудогорец ще плати около 700 000 евро за крилото, въпреки че стартовата цена, искана от Астра, е била 600 000. Битката със Стяуа е изстискала още стотина хиляди за клуба на Бег.

Това е първата позиция, на която търсеше попълнение отборът от Разград. Втората е централен защитник, като се очаква такъв да бъде привлечен преди Нова година, за да започне подготовка през януари 2019-а с новите си съотборници.