Кристиано Роналдо няма да бъде съден за изнасилване, тъй като всички обвинения към него паднаха, пише Bloomberg.

От адвокатския отбор на американката Катрин Майорга, която отправи обвиненията към суперзвездата на Ювентус, са поискали доброволно прекратяване на делото. Изданието пише, че въпросът вече е решен.

Най-вероятно става дума за извънсъдебно споразумение между двете страни, както личи от сайта на съда, който работеше по делото във Флорида.

Оттеглянето на обвиненията не означава, че Кристиано Роналдо е виновен или невинен, и в крайна сметка истината няма да излезе наяве в публичното пространство.

Припомняме, че Майорга отправи обвинения на 27 септември миналата година за действия на Роналдо през 2009-а в хотел в Лас Вегас.

Двамата след онзи случай бяха сключили извънсъдебно споразумение, но въпреки това американката реши да съди петкратния носител на "Златната топка" заради "емоционалните си травми".

През март тази година неговият отбор Ювентус отказа да играе на приятелския турнир International Champions Cup през лятото, който се провежда в САЩ.

Роналдо отрече всички обвинения и вече окончателно въпросът е приключен, що се отнася до съда.

Лесли Стовал, която е адвокатка на Майорга и защитникът на Роналдо - Петър Кристиансен, засега не са коментирали оттеглянето на обвиненията.