ЦСКА ще може да разчита на Жул Кейта след повече от три месеца отсъствие от страна на гвинейското крило. Позабравеният чужденец сам се похвали с това, след като качи в профила си в Instagram последователни сторита, на които е приветстван от съотборниците си и позира с тренировъчния екип на “армейците”. 

Кейта е преотстъпен на ЦСКА от Ланс, като преди изчезването си в началото на декември изигра общо 15 мача за столичния тим, в които реализира два гола. 22-годишният футболист отлетя за Африка заради смъртта на брат си, но след това сякаш забрави да се върне в София.

Фланговият играч пропусна цялата зимна подготовка на “червените”, а за капак на всичко стана ясно, че през януари е изкарал и COVID-19. Последната информация гласеше, че от ЦСКА се готвят да дадат футболист на ФИФА заради пропуснати ползи, но той взе, че се появи обратно у нас.

Така на практика Бруно Акрапович сякаш има ново попълнение, защото явно клубното ръководство тотално бе отписало Кейта, изненадал напълно с появата си обратно в клуба.