Жозе Моуриньо е Специалния. Португалецът никога няма да може да избяга от този свой прякор, а сега ще разчита на филм, за да покаже на хората, че всъщност "не е луд". Треньорът заяви, че документалната продукция за Тотнъм, която ще излезе на бял свят в понеделник, ще докаже какъв човек всъщност е и ще покаже истинската му страна.

С това свое изказване Моу визира изтекли кадри от продукцията, на които се вижда как обвинява играчите си, че са "прекалено добрички" и използва доста цветисти изрази.

"Ако сте гледали само това видео, вероятно ще помислите, че съм луд. Не знам, но всички ще видят истинския Жозе. Всичко е истинско. Много хора имат изградена някаква представа за мен, а сега ще видим дали е правилна", обясни наставникът на "шпорите". 

Филмът ще покаже моменти, които иначе феновете никога не биха могли да видят. Екипът е разполагал с абсолютно пълен достъп до тренировките, мачовете и съблекалнята на клуба.

"Операторите имаха достъп навсякъде, така че не можем да говорим за нагласени сцени. Това сме просто ние. Каквито сме. Съблекалнята ни е като храм и всичко остава там, така че представете си колко вълнуващо ще е да могат всички да видят какво се случва зад кулисите", добавя още Жозе.

"Вече не съм толкова импулсивен. Контролирам емоциите си повече. Мисля повече и по-добре. И правя по-добри решения. Натрупал съм опит, а дори не съм толкова стар. Просто съм на високо ниво дълго време. Всъщност съм доста млад за футболен треньор", смята 57-годишният Моуриньо.

 

 

"Тотнъм: Всичко или нищо" ще дебютира в платформата Amazon Prime утре.