Кристиано Роналдо продължава да е една от най-обсъжданите теми във футбола. Португалецът окончателно си затвори вратата към Манчестър Юнайтед след скандалното си интервю с Пиърс Морган миналата седмица, а сега, когато вече трябва да се концентрира изцяло върху националния отбор на страната си, продължава да говори и за ситуацията в клубния си тим.

"Амбициозен отбор сме и не мисля, че можем да бъдем разклатени от всичко, което се случва след това интервю. Концентрацията ни остава все така на ниво. Не ми се налага да мисля за мнението на другите и да се съобразявам с него. Говоря, когато си поискам. Всички мои съотборници ме познават много добре и знаят що за човек съм", заяви капитанът на Португалия.

Петкратният носител на "Златната топка" добави още, че се чувства чудесно и смята, че страната му има страхотен потенциал и може да спечели Мондиал 2022 в Катар.

Освен това ветеранът изрази мнение, че е "железен", но въпреки това призова журналистите да спрат да питат останалите му съотборници въпроси, свързани с него.

37-годишният нападател също така обясни, че няма проблем в отношенията си с Бруно Фернандеш, с когото играят заедно и на клубно ниво в Манчестър.

"Това, което видяхте, беше просто шега. Майтапехме се. Самолетът му бе закъснял и го попитах дали не е дошъл с лодка", каза още Кристиано.

Португалия започва участието си на световното първенство в четвъртък срещу Гана.