Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев атакува остро треньора на ЦСКА Любослав Пенев с публикация в личния си профил във Фейсбук.

Шефът при шампионите отправя словесните удари след изявлението на наставника на "червените" пред Диема, че "не би работил в този клуб" и "монополът на Лудогорец в българския футбол не е нормален".

"Чета, че Любослав Пенев е казал, че никога не би работил за Лудогорец - пише в своята контраатака Петричев. - По принцип, за да работиш на едно място първо трябва да те поканят. На нас даже и през ум не ни е минавало да каним за треньор Любослав Пенев. Достатъчно грижи си имаме, че да треперим кога няма да го пуснат да мине границата, защото го е подгонила някоя банка, кредитор или НАП.

А Лудогорец пътува много, защото играе редовно в Шампионска лига или Лига Европа. Казвам го за сведение на г-н Пенев, защото от изказванията му оставам с впечатление, че пропуска този важен детайл. Когато в един сезон си победил Хофенхайм и Брага изглежда логично да станеш шампион на България. Говоря само за последния шампионски сезон. Статистиката ни иначе е дълга.

Но явно цифрите не са силната страна на г-н Любослав Пенев. Когато опонентът ти за президент на БФС е спечелил 463 гласа на конгреса, а ти само 36, коментарите са излишни. Явно футболната общественост ти е казала: "Абе не ставаш за тази работа!!!".

Сега сме в очакване на поредното оплюващо интервю. Явно се гони някаква норма".

Словесната война между Разград и "Българска армия" традиционно не остава и месец без някой нов фронт, след като обвинения в двете посоки валят дори на ниво собственици.