Oчакваното с огромен интерес интервю на Гриша Ганчев, който над 40 минути отговаря на предварително зададени въпроси от фенове, предизвика сериозен отзвук сред "червената" част на България.

Собственикът на ЦСКА говори за честите треньорски смени и обвини директно Лудогорец за липсата на феърплей, а също се оплака от политически натиск около проекта за изграждане на нов стадион.

Също така обяви, че има запалянковци, които имат користни цели, както и се закани да изгони феновете от кафенето пред стадиона.

Думите му обаче не срещнаха подкрепа в огромна част от привържениците на ЦСКА, които са убедени, че босът лъже, за да печели време и да се опита за пореден път да тушира напрежението.

Ето някои от коментарите във форумите по отношение на медийната изява на Ганчев, като нецензурната част е премахната:

 

Не може 7 години да си в ЦСКА и чак сега да кажеш, че слагаш ред. Както е било досега, така ще бъде и занапред. От думите му разбрах, че всички са виновни - бившите управляващи, Стойчо, Лудогорец, БФС, съдииите - само той за нищо не е виновен. Старата песен на нов глас, няма кой да му се върже вече.

Стефан С.

Гришата каза, че не случил на треньор. Това да не е томбола? 16 треньори минаха през ЦСКА и все не бил случил. Ами и на децата е ясно вече, че проблемът не е в треньора.

Komboto

Спрях видеото на момента, когато каза, че Стойчо Стоилов е честен и некорумпиран човек. Дори в лъженето има някакви граници, а това вече е прекалено.

Венислав

Използва около 20 пъти думата "опорка", чак ми стана смешно. Поредните лъжи на килограм. Поне да беше измислил нещо ново, а не едно и също. Айде стига вече.

Цесекар1980

40 минути празни приказки. Ясно е, че въпросите са били селектирани предварително, за да няма неудобни. Защо не му зададохте това, което всички питаха: Кога най-накрая ще си тръгне от ЦСКА?

Alf

За някои неща е прав - за политическия рекет и черното тото във футбола. Ама ти първо си подреди собствената къщичка, а после гледай другите. Поне призна, че в момента ЦСКА е най-слабият отбор от всички. Но пропусна да спомена, че вината за това е негова!

Чарли М

Защо само изгонването на Белчев и Маестрото да е грешка? Ами назначаванията на тия некадърници Крушчич и Пардю? Най-голямата грешка в ЦСКА се нарича Гриша Ганчев и кликата му. Пренесоха си селските привички и отказват да си тръгнат, когато явно са нежелани.

АлиТуз

Човекът ви го каза - дайте вие парите и управлявайте. Докато той плаща, нищо не може да му кажете. Аман от разбирачи, дето 10 лева нямат в джоба, ама акъл дават.

Чичо Бла

Имах минимална надежда, че Гришата ще се осъзнае и ще промени очевидно неработещия модел. С това интервю обаче тотално ме загуби. За първи път от над 10 години няма да си купя сезонна карта. Съжалявам тези, които му се връзват още. Будна кома, това е ЦСКА.

Армеец на 66

Щял да налага юноши в състава. И от къде ще ги вземе? Защото от нашата школа няма, всички ни бият и бълваме единствено некадърници. Ако някой треньор му се върже на това, ще се борим да не изпаднем.

ZzZ

Само не разбрах защо ще гони от "Армията" ултрасите, които изведнъж станаха неудобни. А като ги пращаше да протестират пред БФС и ги разиграваше срещу дребни суми, нямаше проблем? И за какъв маркетинг говори, след като такъв отдел в клуба изобщо няма! Разходете се в администрацията в работно време, всичко е заключено, това е призрачен клуб.

Чеми

Подкрепям безрезервно Гриша Ганчев. Той ще задмине дори Лупи!

Levski Forever

Тая дъвка с новия стадион отдавна се изтърка. Няма кой да му се върже. На всички е ясно, че няма да има нов стадион и всичко е една лъжа и приказки от 1001 нощ. Прах в очите на хората. Кучетата си лаят, керванът си върви. 

Морис