Спортният министър Радостин Василев коментира финалния мач в турнира за купата на България, в който Левски спечели с 1:0 срещу ЦСКА пред 40 хиляди зрители на Националния стадион "Васил Левски".

"Честита купа на Левски, по-добрият отбор спечели. Браво на тях, надявам се да съм им на кадем и да имат много купи и титли. Слаб мач като цяло, през второто полувреме Левски беше по-силен и заслужено спечели. Поздравявам ги, радвам се за тях.

Много дълго време чакат, така трябва да бъде - Левски и ЦСКА да разпределят медалите и купите. Много хора, емоции, хубаво е да има публика. Сериозно се замислям за законопроект за пиротехниката, това трябва да се криминализира. Бомбите гонят хората от стадиона. България много отдавна има нужда от по-голям и по-модерен стадион, но с това разполагаме към момента. Левски трябва да празнуват.

Името на Красен Кралев не съм го споменавал в последното ми интервю, той разпознал ли се е? След като се е разпознал, значи има от какво да се притеснява. Аз не говоря празни приказки, предстоят тежки дни за Красен Кралев", заяви Василев пред медиите след края на финалния двубой за националната купа".